|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν τα κικλα εναν χρονο στο 7,5...
Κατευθειαν που μπει σε λειτουργια το μεγαλο αρχιζω να ψαχνω για μεγαλυτερο... Οσο για τα κικλα,εχω βρει τον τροπο οπως και με τον αγριο... Τους περναω ενα νημα πετονιας και τα κουναω.... Αν δεις και στο βιντεο μου στην πρωτη σελιδα αυτο γινεται... Σχετικα με αυτο που λεγατε με τον αλεκο στο μανστερφις γκρικ φανς... Εγω τα παρηγειλα και τα αγορασα ως κικλα μονοκιουλους... Το μεγεθος τους ηταν 3 εκατοστα με 4 και τωρα εχουν γινει 17-20... Τα μεγεθη ειναι αυτα... ------------------------- δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν τα κικλα εναν χρονο στο 7,5... Κατευθειαν που μπει σε λειτουργια το μεγαλο αρχιζω να ψαχνω για μεγαλυτερο... Οσο για τα κικλα,εχω βρει τον τροπο οπως και με τον αγριο... Τους περναω ενα νημα πετονιας και τα κουναω.... Αν δεις και στο βιντεο μου στην πρωτη σελιδα αυτο γινεται... Σχετικα με αυτο που λεγατε με τον αλεκο στο μανστερφις γκρικ φανς... Εγω τα παρηγειλα και τα αγορασα ως κικλα μονοκιουλους... Το μεγεθος τους ηταν 3 εκατοστα με 4 και τωρα εχουν γινει 17-20... Τα μεγεθη ειναι αυτα δεν εχω πει κατι που δεν στεκει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Predator..Steven : 17-08-12 στις 22:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |