|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν αντιλεγω. Απλα επειδη οπως ειπες εχω την ταση να εμπιστευομαι τα εμπορικα προιοντα και ΔΕΝ ειμαι εμπειρος ειπα να ρωτησω.
Φυσικα και θα κανω οτι προτεινετε. Την περασμενη βδομαδα που εφυγα για 5 μερες τα αφησα τα χρυσοψαρα αταιστα και ηταν σε τελεια κατασταση οταν γυρισα. Βεβαια αλλο 5 κι αλλο 18 μερες! και για αυτο αγχωνομαι. μακαρι να βρω ταιστρες. αν οχι, απλα θα δω εδω τι προτεινουν οι πιο εμπειροι και θα κανω αυτο. σε περιπτωση που υπαρχουν και μωρα 1 μηνα, τι αλλαζει? |
|
||||
|
||||
![]()
ειδικα τα χρυσοψαρα το χειμωνα ποσες φορες νομιζεις πως μπορουν να φανε στη φυση? μια? δυο? καμια? αφου οι λιμνες ποιανουν στρωμα παγου.
Οταν ειναι να λειψουμε τετοιο διαστημα αλλο πραγμα ειναι ο δαιμονας μας που πρεπει να λυσουμε κι αυτο ειναι η εξατμηση. Ευτυχως βεβαια εχεις 600 λιτρα, αλλα ολο και θα βρεις τη σταθμη πεσμενη |
|
|||
|
|||
![]()
α μπα, η σταθμη δε μου δημιουργησε προβλημα οταν εφυγα για πεντε μερες. και στα 3 ενυδρει δεν κατεβηκε ουτε το 1/10 μεσα σε 10 μερες περιπου (αλλαξα νερο πριν φυγω)
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα χρυσοψαρα ΔΕΝ τα ταιζουμε κατω απο 10 c μιας και δεν εχουν καθολου καυσεις.
Γι αυτο και αντεχουν κατω απο τον παγο μηνες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αποφαση παρθηκε. ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 σοβαρες αποριες τροφες και φωτισμος | panosg7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 15-11-11 21:19 |
τροφες!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 6 | 02-02-10 15:21 |
Τροφες | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 05-04-09 19:22 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |