|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το φοβάσαι.Να κοιτάς για αμμωνία στο ενυδρείο και δεν χρειάζεται να πλένεις το φίλτρο κάθε μέρα.
|
|||
|
|||
![]()
ok. Ευχαριστώ παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ας το βαλω εδω να μην ανοιγω αλλο ποστ.
οταν ειδα πρασινες κουκιδες πανω στις πετρες θεωρησα οτι εχω green spot αλγη μερα με την μερα ομως γινεται χειροτερο και εξαπλωνεται.Σημερα μου ειπε ενα παλικαρι οτι ειναι κυανοβακτηριο. Εβγαλα καποιες φωτο να μου πειτε την γνωμη σας αν και δεν ειναι πολυ καλες.Αν δεν βοηθουν θα προσπαθησω να ανεβασω αλλες. [IMG] ![]() [IMG] ![]() ![]() επειδη ειχα διβαβασει στο υπομνημα οτι στην green spot λειπουν φωσφορικα αγορασα και εβαζα μια φορα την εβδομαδα αλλα βλεπω στο φυτο που εβαλα φωτο οτι απο την μεση και κατω σκιζονται τα φυλλα,ειναι πρασινα σε καποια σημεια σαν λεκεδες |
|
||||
|
||||
![]()
Κυανοβακτηριο είναι.Ξεκινα με το να την ρουφήξεις με το λάστιχο την ώρα της αλλαγής νερού και παρακολούθησε τη.
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθησω αν και δεν μου φαινεται σαν φιλμ και οτι αφαιρειται ργμ.το βλεπω σταθερο πολυ σαν να εχει γινει ενα με την πετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν φαινεται να μπορει να απορροφηθει με λαστιχο (φαινεται συμπαγης)
Μηπως πρεπει να βγαλει και τριψει τα πολλα απο τις πετρες και μετα να κανει την αγωγη με την αντιβιωση?
|
||||
|
||||
![]()
Αν εμφανίστηκε προσφατα το κυανοβακτηριο στο ενυδρείο,με ένα ελαφρύ τρίψιμο του λάστιχου πάνω στην αλγη,θα την ρουφηξει.Αλλιως βγάλε ότι βγαίνει και καθάρισε τα.Κάνε και μια απολύμανση με διαλυμα νερού και χλωρινης και ξανά τοποθέτησε τα μέσα στο ενυδρείο.Αν δεις ότι ξαναεμφανιζεται,τότε διάβασε τα προηγούμενα ποστ για την θεραπεία με αντιβίωση.Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχει και στο χαλικι και στα φυτα.
Δεν ωφελει η απολυμανση μονο στις πετρες νομιζω. Μηπως πρεπει να βγαλει τα πολλα με μηχανικο καθαρισμο (τριψιμο κλπ) απο τις πετρες, και οτι μεινει να τα αναλαβει η αντιβιωση?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |