|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μια ερωτηση ειδα ενα ενυδρειο της sera που στο πισω μερος εχει ενα χωρο μονο γιατον εξοπλισμο εχει αυτο!
τι ειναι?μπορω να βρω ενυδρειο μεγαλο σε ογκο και να εχει τετοιο η sera βγαζει μεχρι 130 λιτρα εγω εχω ζηλεψει απο τον φιλο μου με τα σκαλαρια του και θελω ενα 300αρι και πανω αν μπορω και να εχει τετοιο πιστευω πως θα ειναι καλυτερα με αυτο!ετσι δεν ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
νταξει μωρε, ενα φιλτρο ειναι... μην ενθουσιαζεσαι τοσο με τα μπιχλιμπιδια, αν θες κατι σωστο και καλο παρε ενα ΜΕΓΑΛΟ εξωτερικο φιλτρο και θα εισαι απειρες φορες καλυτερος απο το φιλο σου που ζηλευεις
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλο εξωτερικο ε?αυτο ειναι στην τιμη οταν αγοραζεις ενα μεγαλο ενυδρειο?η το αγοραζω εξτρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξτρα. Αυτα που αγοραζεις με ενα ενυδρειο κατα τη γνωμη μου ειναι τοσο "βασικα" που ειναι προτιμοτερο αν σε παιρνει να τα ανταλλαξεις με κατι αλλο με το μαγαζι. (λαμπες, φιλτρα θερμαντηρας κτλ... ετσι κι αλλιως στην πορεια θα δεις πως δε σε καλυπτουν αν θες σωστο ενυδρειο) εστω κι αν τα δωσεις ολα για να παρεις μια λαμπα... πιο χρησιμη θα ειναι |
|
||||
|
||||
![]()
αα πρεπει να αλλαζω και λαμπες και τετοια??εχω πολυ ζουμι ακομα παιζει ρολο ποσες ωρες εχω την λαμπα στο ενυδρειο αναμενη?
|
|
||||
|
||||
![]()
ότι ισχύει για ολες τις λάμπες
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν ξερω ομως υπαρχει καποιο υπομνημα γθα φωτισμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ολοκληρομενο 300αρι ετοιμασε κανα χιλιαρικακι και λιγα λεω....
|
||||
|
||||
![]()
οοοοο παμε σε τοσα φραγκα ε???πρεπει να μου βγει η παναγια στην δουλεια να μην πω τπτ αλλο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παίζουν βέβαια και οι αγγελίες... |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, αν θες φυτα, τοτε καλο ειναι να τους δωσεις το σωστο φως που επιθυμουν για να αναπτυσονται (η πιο οικονομικη και πολυ καλη λυση ειναι η sylvania grolux, αλλα αν αντεχει η τσεπη σου στα ενυδρειομαγαζα εχει και ακομα καλυτερες)
Βεβαια αν πας σε ευκολα φυτα δεν ειναι τοοοσο τρομερο θεμα ο φωτισμος, αλλα καλο ειναι να ειναι σωστος, τουλαχιστο ως προς το φασμα του ωστε να αναπτυσονται γρηγορα και να συμβαλουν στην οσο καλυτερη απονιτροποιηση -αλλα και γενικη "αποτοξινωση"- του ενυδρειου. Απο κει και περα οσο δυσκολευουν τα φυτα αλλαζουν οι απαιτησεις (ακους τους extreme μποσταναδες να μιλανε για 1w/lt ως μετριο φωτισμο πχ) αλλα για μενα οσον αφορα το ποσοστο του φωτισμου προεχουν οι αναγκες των ψαριων και οχι των φυτων. Αν τα ψαρια θελουν πολυ φως, με γεια τους με χαρα τους δωστους το, αν οχι τοτε καλυτερα ας "υποφερουν" λιγο τα φυτα, και δωσε παραπανω ωρες και σωστο φασμα ωστε να αναπληρωνουν κι αυτα τις δικες τους αναγκες. Γενικα ειναι αναλογα το τι θα βαλεις μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα μεταξωτα φυτα αλλα σαν τα αληθινα δεν ειναι μπορεις να μου πεις μερικα ευκολα?
|
|
||||
|
||||
![]()
όλα τα ενυδρεία της juwel βγαίνουν με εσωτερικά φίλτρα.
τα εξωτερικά φίλτρα όμως προσφέρουν πολύ περισσότερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε πρεπει να το ψαξω πολυ το θεμα!τωρα που επιασα δουλιτσα απο σεπτεμβρη παμε για κατι μεγαλο!!εκανα βλακιες που χαλαγα τα λεφτα για 20αρι και διαφορα πραγματα πανω σε αυτο ενα μεγαλο να το εχω στο σαλονι και εχω το 80αρι μου στο δωματιο μου διπλα απο το pc!α και κατι ακομα μπορει καποιος να δωσει χρησιμα link απο δω για φυτεμα λεω να αρχισω το φυτεμα στο 80αρι μου!αλλα δεν ξερω τπτ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον χαζη ερωτηση... | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-11-09 02:30 |
μαλλον γεννα...!!!??? | geoaki | Malawi | 4 | 25-05-09 13:19 |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |