|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο μου ενυδρειο 50 λιτρων (θα ηταν 70 κιλα με τα τζαμια, διακοσμηση, εξολισμο βυθο κλπ), ηταν σε ραφι που καθοταν σε δυο γωνιες πανω σε ραγα στηριξης τοιχου με 6 βιδες και ουπατ φυσικα.
Εχουν και προδιαγραφες ποσα κιλα μπορει να σηκωσει καθε βιδα (σωστα τοποθετημενη στον τοιχο). Θυμαμαι μου ειχαν πει ενα τρομερο νουμερο μεχρι 250 κιλα, κατι τετοιο. Παντως πριν βαλω το ενυδρειο, καθησα πανω και δεν κουνηθηκε τιποτα. ![]() Καπως ετσι, μονο που ηταν ξυλινο το ραφι. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 200 λίτρα | vag0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 19-08-10 17:11 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |