|
|
|||
|
|||
![]()
Πίστεψε με όταν τα δώ θα είναι το πρώτο που θα κάνω...
![]() Αλλα ακόμα τίποτα.. ![]() Δέν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ η όχι... ![]() Θα δούμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Σήμερα εκεί που κοιτουσα στην πέτρα που ήταν τα αυγά, παρατήρησα κάτι μικρά μαύρα... κοιτάω καλύτερα και τι να δω? Γιουπι...... τα μικρά κάνανε την εμφανιση τους... Τώρα φεύγω στην δουλεία αλλά αύριο θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφίες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες που μόνο λίγη υπομονή ήθελε?
Να σου ζήσουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη που καθυστέρησα αλλα λόγο δουλειάς δέν μπόρεσα να βρω χρόνο να ανεβάσω foto.
Τελικά βγήκε ο Μπόμπ και τα συναφή, ![]() Αυριο θα πάω να πάρω και ένα ζευγάρι Lamprologus ocellatus 'Gold' και έβαλα και τα κοχύλια μέσα. ![]() Aνεβάζω foto για να δείτε. (στην τελευταία foto φαίνονται λίγο και τα μικρά) Περιμένω τις γνώμες σας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά απο ότι κατάλαβα μου βγήκαν και τα δύο η θηλυκά ή αρσενικά (αρσενικά μου φαίνεται) ![]() ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙ...... ΈΧΟΥΜΕ Π¶ΛΙ ΓΈΝΝΑΑΑΑΑΑ...... ![]() ![]() ![]() Η τελευταία foto είναι τα καινούρια αυγά και κάνα δυο απο τα μικρά που φαίνονται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη γέννα - Γκάπυ | Ex.Al.Os | Ζωοτόκα | 4 | 26-03-12 16:36 |
Πρώτη γέννα!!! | grerory | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-10 22:11 |
Η πρώτη μου γέννα !!!! | gmanes | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-05-09 19:42 |
Πρώτη γέννα,ερωτήσεις.... | Tkagem | Ζωοτόκα | 10 | 07-10-07 16:05 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |