|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, ίσως έχω πρόβλημα έκφρασης γραπτού λόγου, είμαι σκράπας στην ορθογραφία, δεν βάρεσα όμως κανέναν, ούτε θέλω να το πάρεις προσωπικά, μια και το θέμα είναι ποιό γενικό.
Δεν εννοώ ότι η Ελλάδα είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Γράφω ποιό πάνω "Και βεβαίως διαφονώ ότι το επίπεδο την χώρας μας είναι χειρότερο!" Βάζω υπόψη πώς ήταν η χώρα μας 100 χρόνια πριν, τα προβλήματα που έχει ακόμα σήμερα ο Ελληνας ενυδρειάς, όπως τιμές, μεταφορικά, διαθεσιμότητα κλπ.... και βλέποντας τον ρυθμό ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, πρωσοπική εκτίμηση, είναι ΑΡΚΕΤΑ καλό!!!!! Για την βιβλιογραφία που αναφέρθηκε, η Γερμανία έχει μια παράδοση αρκετών χρόνων και έχει και ανεπτηγμένη βιομηχανία! Τώρα, έτος 2005, υπάρχουν 2 πολύ καλά ελληνικά sites (το ένα έχει παγκόσμια φήμη), το παρόν forum, σύλογος, εγώ τα δίνω πάνω απο άριστα! Η αρχικη σου φράση ήταν: Εχουμε φτάσει στην Ελλάδα σε σημείο που να μας ενδιαφέρει η ακρίβεια των μετρήσεων? Εχουμε φτάσει στην Ελλάδα στο επίπεδο χομπιστών άλλων χωρών? Πώς το πήρα εγώ: Δηλαδή επειδή δεν ήμαστε στο επίπεδο των άλλων χωρών δεν πρέπει να αξιωθούμε σωστές μετρήσεις; Αμα είναι τόσο χάλια τι κάθεσαι και πεδεύεσαι εσύ και όλοι οι άλλοι...... Και τι κουράγιο δίνεις σε κάποιον που προσπαθεί να το ανεβάσει, που στην περίπτωση είσαι και εσύ ο ίδιος! Σε παρακαλώ μόνο μην παρεξηγήσαι, μην το παίρνεις προσωπικά είναι πολύ γενικό το θέμα, ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλους που ξεκίνησα αυτό το off-topic, το ξεκίνησα όμως και δεν μου πάει να αφήσω στην μέση ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|