|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μάλλον καταλήγω σε haps.Θα σας πω ποιά μ'αρέσουν και προτείνετε ενα συνδυασμό.
Καταρχάς αν εχω καταλάβει καλά (αλλά μπορεί και οχι), καλό είναι να μην βάζουμε συγγενικά είδη μαζί λόγω υβριδισμού.Δηλαδή Αν μου αρέσουν πέντε είδη Aulonocara θα πρέπει να επιλέξω ενα είδος απο αυτά ? Πάμε στην λίστα. Aulonocara baenschi Aulonocara jacobfreibergi Aulonocara masoni Aulonocara saulosi Aulonocara steveni Aulonocara stuartgranti Aulonocara stuartgranti (ngara flametail) Copadichromis azureus Copadichromis borleyi (namalenje) Cyrtocara moori (αυτό είναι το ίδιο με το blue dolphin που εχω δει σε μαγαζιά ?) Exochromis anagenys Nimbrochromis livingstonii Nimbrochromis polystigma Nimbrochromis venustus Protomelas spilonatus Sciaenochromis fryeri Αυτή είναι η λίστα. Για πείτε γνώμες (είδος και πλήθος ψαριών) Θυμίζω διαστάσεις ενυδρείου 151χ51χ62 (περίπου 400 λίτρα) Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|