|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη στην πρωτη φωτο,το ψαρι σε τι ηλικια βρισκεται σε σχεση με τα δικα μου;Θυμασαι καθολου;
|
||||
|
||||
![]()
Mπαμπας των δικων σου ειναι Γιαννη.
Ειναι περιπου 2 ετων.
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να μοιασουν τα παιδια στον μπαμπα τους
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το βραδυ καθονταν τοσο ηρεμα που ηταν ευκαρια για μερικα πορτραιτα απο τα βλασταρια μου...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλες όπως πάντα οι σαρδέλες σου!
|
||||
|
||||
![]()
Mμμμ...Ειμαι πολυ "χρωματιστος" σημερα...
![]() ![]() ![]() Δεν παω να βρω κανα κοριτσακι να κανουμε καμια "τρελιτσα"... ![]() ![]() Ελατε και εσεις κοριτσια,να βλεπετε... ![]() ![]() ![]() Ωραια περασαμε,αλλα ωρα να την κανουμε... ![]() ![]() Τυχερος αυτος,εγω ειμαι ακομα πιτσιρικας και απο "κοκο" δεν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμ εσύ δεν έχεις ενυδρείο γιατί σου αρέσουν τα ψάρια, αλλά γιατί σου αρέσει το μπανιστήρι!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |