|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο που εκανα Bold φτανει . 2.3Α !!! Θα ειναι θηριο. 27.6W (27.6W = 12V * 2.3A) Θελεις ενα τροφοδοτικο 12V, και να ειναι πανω απο 2.3A (εγω θα εβαζα πανω απο 3Α για να μη ζοριζεται) Φανος (Σολωμου - Αθηνα) ειχε κατι 4αρια σε καλη (για ελλαδα) τιμη (καπου 15 ευρω). (σαν το 6αρη τον πλακε του λινκ του dimis) Αλλα δεν ειναι multi 3-12V για να ρυθμιζεις και πιο χαμηλα στροφες (και να κανει και ησυχια οταν δεν εχει πολυ ζεστη) ΥΓ τα 2.3Α ειναι 2300mA και εσυ του εβαλες 300mA. Και πολυ δουλεψε 5 λεπτα ![]() ΥΓ2 ενας φορτιστης nokia που κοιταω ειναι 180mA. 1-2 λεπτακια, θα αντεχε πιστευω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τροφοδοτικό 12V / 4A 14.70 ευρώ.
http://www.markidis.gr/product_info....ducts_id=34618
|
|||
|
|||
![]()
Κανενα παλιο τροφοδοτικο Η/Υ δεν εχεις;
Ενα που χρησιμοποιω για παρομοια δουλεια βγαζει 15Α στα 12V. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Το fan ειναι αυτο που εβαλε ο Σπυρος(που το βρηκες το λινκ και το εβαλες,εψαχνα μιση μερα χθες και δεν βρηκα τιποτα.Μαλλον δεν ξερω να ψαχνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω, έχω στο μαγαζί ρυθμιζόμενο 5Α και με αντάπτορα κροκοδειλάλια αν επιθυμείς. Στείλε pm.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσο κοστιζει?
|
||||
|
||||
![]()
Με ψαξιμο ειδα οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει επιλογη 6 / 7.5 / 9 / 12 V DC (5000mAh) 13.5 / 15 V DC (3800Ah).Μια χαρα μου φαινεται και να ναι καλα ο Σταυρος εκανα την παραγγελια μου και τωρα περιμενω.Οσον αφορα την τιμη(δεδομενου τα μεταφορικα και η αντικαταβολη)ειναι καλη.Περισσοτερα γι αυτο ομως,ας πει ο ιδιος ο Σταυρος.Το βραδυ θα παραγγειλω και τον controller(μιας και η συνδεμενη με το paypal καρτα μου εληξε και η παραγγελια θα γινει μεσω του κουμπαρου μου).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 12V/6A(ΓΙΑ LED) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-06-10 16:56 |
Ποιον μετασχηματιστη-τροφοδοτικο? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-03-10 11:44 |
Αξιοπιστο τροφοδοτικο για ανεμιστηρακια? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 05-06-09 18:49 |