|
|
|||
|
|||
![]()
εγω επιδι το πιρα στην αρχη για πολι απλο και οταν το ανοιξα δεν μου αρεσε καθολου το στιλ γιανα μην τα πολιλογο δεν εχω κατι τετοιο προβλημα βεβαια το ανοιγω περιπου καθε 2-3 βδομαδες για κααθαρισμα
και πλεον κανει καλη δουλεια με την μετατροπη και δεν εχω κανενα παραπωνο και θα το ξανα επερνα..απλος το μονο που εκανα στο ανοιξε κλισε δεν το εκανα γκανστρερηκα... |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα με το συχνο καθαρισμα το ειχα κιεγω.σε συγκριση με το 2078 δηλαδη καμια σχεση.θα μου πεις ειναι και διαφορετικη κατασκευη,αλλα λιτρα κλπ.αλλα και το 2078 για οτι ειναι ειχε μεγαλυτερο φορτιο να καθαρισει απο το Fluval.με το 2078 εβγαζα διμηνο ανετα χωρις καθαρισμα.ισως και παραπανω δηλαδη
![]() οχι οτι δεν ειναι καλα φιλτρα τα Fluval.μεχρι να αρχισουν τα προβληματα ημουνα σχετικα ευχαριστημενος.για τα λεφτα τους δηλαδη ακομα τα θεωρω καλα φιλτρα.ισως να ετυχε σεμενα μονο το προβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα το οτι το καθαριζα συχνα δεν ηταν επιδι επρεπε αλλα επιδι το εκανα για εμενα και τα ψαρια...οταν εκανα την μετατροπη δεν ειχα προβλημα αλλα σε καμια περιπτοση αλλα ειναι αρκετα καλο για ενα ενυδρειο χωρις πολλες απαιτισεις εγω το δουλευω ακομα και θα το χρεισιμοποιο μεχρι να χαλασει...
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι,εγω το καθαριζα επειδη επρεπε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα επιδι το παρατισα λιγο το ενυδρειο λογο κατασκευης νεου εχει καιρο να το καθαρισω αλλα απο οτι βλεπω απο της αλλαγες δεν εχω χαμηλη ροη. και χορις να θελω να ερθω σε αντηπαραθεση.
δεν ανεβενουν τα νιτρικα οποτε πρεπι να ειναι κομπλε.αλλα μπορει να αλλαξει αμα περασει λιγος καιρος ακομα... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν αμφιβαλω,το καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο
![]() ![]() αλλα αυτο ειδα εγω προσωπικα.δε σημαινει οτι ισχυει παντα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν εχω το 305 εχω ομως το 304 5 χρονια και το 303 11 χρονια(αντικα δηλαδη) και δεν εχουν σταματησει στιγμη.
Μετα απο τοσα χρονια μπορω να πω οτι το μεγαλο τους μειονεκτιμα ειναι το καπακι της φτεροτης και στα 2 μοντελα το οποιο σπαει πολυ ευκολα, ομως με πατεντα φτιαχνει ευκολα και για παντα. Και μερικες φορες μετα απο διακοπη ρευματος το 303 για να παρει μπροστα θελει καμια σφαλιαρα ![]() ![]() Αυτα,παντως τα λεφτα τους τ'αξιζουν με το παραπανω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θορυβος | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 20-11-10 11:02 |
Θορυβος στο φιλτρο | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-06-10 12:37 |
θορυβος φιλτρου! | yannakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-02-10 01:28 |
θορυβος αεραντλιας.... | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 31-01-10 10:43 |
περιεργος θορυβος | stefanos9 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-12-09 23:51 |