|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και πως βλεπουμε ποιο ειναι κυριαρχο; Αν βαλω ενα αρσενικο με 6-7 θυληκα υα ειμαι οκ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα καταλάβεις εύκολα ποιό θα είναι το κυρίαρχο.
Προτείνω στα 180 λίτρα (με 1μ. μήκος) όχι παραπάνω απο 6 ενήλικα ψάρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ενηλικα ειναι απο ποσο μηνων/ εκατοστων και πανω;
Το ενυδρειο ειναι 180 λιτρα με ενα μετρο μηκος καθαρο. Μεικτα φτανει τα 200 περιπου |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον για να μην το κουραζουμε
αφου ειναι 3-4 εκατοστα δεν θα εχεις προβλημα βαλτα ολα μεσα αργοτερα θα καταλαβεις απο μονος σου τι πρεπει να κανεις
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το "αργοτερα" δε μου λετε ποτε ειναι. Για μενα παιζει ρολο γιατι δεν θα τα εχω για παντα εγω αυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν θα γινουν απο 6εκατοστα και πανω
δηλαδη σε κανενα 6μηνο-χρονο
|
|||
|
|||
![]()
Αααα μπραβοοοοο
90% δε θα τα εχω τοτε εγω οποτε τωρα ειμαι οκ |
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη προσπαθούμε να απαντήσουμε σε ότι ρωτάς
![]() Το ψάρι φτάνει τα 13-15 εκ. Απο 6,5-7 εκ. θεωρείται ενήλικο ικανό για αναπαραγωγή. Όταν το αρσενικό ενηλικιωθεί θα θελήσει να ζευγαρώσει και θα κυνηγάει κάθε άλλο αρσενικό που θα συναντάει μέχρι να το εξοντώσει ή να υποταχθεί (ή να απομακρυνθεί, αν είναι σε μεγάλο ενυδρείο). Θα κυνηγάει και κάθε θηλυκό για ζευγάρωμα κι αν είναι λίγα θα τα εξοντώσει απο την "πίεση". Αυτό είναι το "αργότερα". (είδα ότι με πρόλαβε ο Μίμης ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Pleco για 50 λιτρα καθαρα | panos_auk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-02-11 23:56 |
τι να βαλω μεσα σε 100 λιτρα??.. | DIMITRIUS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-05-10 13:47 |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |