|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τους επεξεργάστηκα λίγο με σμυριδόπανο ώστε να διαβάλλω τον σκληρό μανδύα εύκολα και να δεχθεί άμεσα την υγρασία, καθώς σε άλλη περίπτωση μπορεί να φυτρώσουν ακόμα και μετά από 700 χρόνια ![]() Τους αγόρασα από Ταϊλανδέζο παραγωγό μέσω eBay, μαζί με δεκάδες άλλα σπόρια. Τους βάφτισα σε χλιαρό νερό που άλλαζα συνεχώς, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή σχηματίζονται μύκητες. Το φύτρωμα γίνεται ακαριαία, και η ανάπτυξη ραγδαία. Χα! Τώρα είναι που είμαι μπερδεμένος. Να βάλω απλό κοκκινόχωμα από τον κήπο μου, η να πάω να βρω ποταμίσια άμμο? Κι άντε το αποφάσισα... Πως τους λιπαίνω μετά? ![]() Το μόνο που περνά από το μυαλό είναι να βάλω μία στρώση χώματος, μετά την ρίζα και λίγους κόκκους κοινού φωσφορικού λιπάσματος αργής απορρόφησης και μετά πάλι σκέπασμα με λίγο χώμα. Έχω προμηθευτεί πάντως τις σουρωτές γλάστρες και αρκετή λινάτσα για να τα τακτοποιήσω κάπως. Θα δούμε... ![]() ------------------------- Παράθεση:
Η αλήθεια είναι ότι τα λουλούδια μου είναι το καμάρι μου και τους δίνω μεγαλύτερη προσοχή. ![]()
«Όταν το μυαλό είναι ακμαίο, ασχολείται με την επιστήμη. Όταν αρχίσει να κάμπτεται, στρέφεται προς τη φιλοσοφία. Στη δύση του, τέλος, καταφεύγει στην πολιτική.» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spinspan : 18-04-12 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
νεα λίμνη απο αρχάριο | tzortzakisnikos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 01-05-11 18:52 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Χειμώνας στη λίμνη | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 28-12-07 10:00 |