|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή προσπάθεια!
Από τη στιγμή που ψάχνεις τη ρίζα που θες όλα θα αλλάξουν στη διακόσμηση. Οπότε απλά, εγώ για αρχή θα έβγαζα τη μαύρη πέτρα, τουλάχιστον από εκεί που είναι τώρα, θα έφερνα πιο μπροστά την κρυπτοκορίνα και θα ξεχώριζα λίγο τη βαλισνέρια και το πολύσπερμα. Το κερατόφυλλο λογικά το έχεις για τις γένες, αλλά πάντα μου δημιουργούσε πρόβλημα το άτιμο στο που να το βάλω! Γενικά το προτιμώ σε πίσω γωνία να φαίνεται ότι βγαίνει πίσω από κάποια πέτρα. Το acorus ξέρεις ότι δεν είναι υδρόβιο φυτό και κάποια στιγμή δε θα αντέξει; Εγώ για τα φυτά που έχεις θα έβαζα λιγότερο Excel, αλλά άμα σου πάνε καλά μην αλλάξεις ρουτίνα. Όταν λες black light μάλλον εννοείς μπλε moonlight έτσι; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Γκαποενυδρείο | cpapakon | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 19-11-09 15:37 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |
Ενα χαρουμενο γκαποενυδρείο! | Chris Kopel | Ζωοτόκα | 30 | 21-01-06 20:02 |