|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μπορώ να ρωτήσω και εγω κατί? εχω ενα ενυδρείο 54 λίτρων και εγώ και θέλω να το κάνω βιοτοπικό ασίας με ενα ζευγάρι perl gurami. τα λίτρα μου το επιτρέπουν?
για υπόστρωμα έχω και σκουρόχρωμο και ανοιχτλοχρομο. πιο θα μου έδεινε σωστή ασιατική εικόνα? και τέλος απο φυτά εκτός απο τις αγαπιμένες μου κρυπτοκορίνες πια άλλα είναι "ασιατικά" χαμιλών απαιτήσεων? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 54 λιτρων - βοηθεια για ψαρια φυτα | gkouloheris | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-01-12 10:41 |
200 λιτρα Ασιας | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 30 | 25-04-11 01:38 |
φυτα ασιας | zapatas | Λίγα λόγια για την Ασία | 8 | 18-09-10 12:31 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |