|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
@panos_auk το νερό βρύσης, με το νερό βρύσης με 8.2 ph έχει μεγάλη διαφορά ![]() ![]() Φαντάσου τι πίνω... whatever Από αυτά που προτείνατε μόνο για τον ξιφοφόρο δίνει μέχρι 8.2 ph και αυτό όχι σε όλα τα sites με πληροφορίες.. Να πω επίσης ότι θα με ενδιέφερε να έχω και βυθόψαρα δηλαδή και η πάνω και μεσαία αλλά και η κάτω ζώνη να είναι γεμάτη.. Έχω 8.2 ph με 13gh και 14 kh με μήκος ενυδρείου 70 εκ Τι μπορώ να βάλω μαζί με ξιφοφόρους μέσα? Η κοπέλα μου έχει γκάπυ με ξιφοφόρους και συνεχεία κυνηγιούνται και η ουρά απ τα γκάπυ έχει μείνει η μισή... Για τα φυτά τώρα στα περισσότερα λέει μέχρι 8 ph, φαντάζομαι δε θα πάθουν κάτι αν είναι και 8.2 .. :P Υπάρχει κάποιο σιτε με profiles ψαριών που να εμφανίζει ψάρια ανά κατηγορίες με ph? Να μου βγάζει δηλαδή τι ψάρια αντέχουν με πάνω από 8 ph? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαλακό(τερο) νερό και Ph/φυτά/ασπόνδυλα | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-12-10 21:34 |
CO2 και αλκαλικό νερό | panos1972 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 24-09-10 12:19 |
ψάρια που κοπαδίαζουν για σκληρό νερό; | aquaman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-08-10 10:05 |
Φυτά- ρίζες μέσα στο νερό | ΧρήστοςΠ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-10-09 10:05 |
Υπάρχουν μικρά ψάρια για κρύο νερό?? | georgeR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-08-06 11:13 |