|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkouloheris : 09-03-12 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
1.το φως ειναι αρκετο και δεν μπλεκεις με co2
2.ναι αλλα το κοπαδι καλυτερα 8 ατομα |
|
|||
|
|||
![]()
CO2 εχω DIY.
Αν βγαλω τις 2 λαμπες και βαλω μια grolux 24w για να βαλω τον δευτερο μετασχηματιστη σε αλλο ενυδρειο θα εχω λιγο φως ή θα ειμαι καλά; Μπας και γλυτωσω την αγορα μετασχηματιστη... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι μετα απο καιρο. Μιας και το ενυδρειο ειναι ετοιμο και ηρθε η ωρα να μπουν τα ψαρια μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω espeί;;;; Εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα.
![]() Και επισης ποσα θυλικα και ποσα αρσενικα πρεπει να εχω στην οχταδα και πως τα ξεχωριζω;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα δεί στο water inn και στο pet city στο Ίλιον
|
|||
|
|||
![]()
Και επιτελους το aquascape ειναι ετοιμο(Τακη ευχαριστω πολυ για τις σεσιφλορες και τις κρυπτοκορινες).
Ελπιζω μεχρι μεσα του μηνα να εχουν μπει και τα ψαρια. Δεκτες καθε τυπου παρατηρησεις και σας ευχαριστω ολους πολυ για της πληροφοριες. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ ωραίο aquascape !Μόνο τα ξερά φύλλα δεν ταιριάζουν με το όλο σκηνικό . Αν βρεις βάλε κι άλλα φυτάκια !
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 54 λιτρων - βοηθεια για ψαρια φυτα | gkouloheris | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-01-12 10:41 |
200 λιτρα Ασιας | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 30 | 25-04-11 01:38 |
φυτα ασιας | zapatas | Λίγα λόγια για την Ασία | 8 | 18-09-10 12:31 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |