|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να δεις εδω τι εκανα εγω για το ζουμι αν δεν τοχεις δει.αυτα που θα ριξεις μεσα,δε χρειαζονται πολυ βρασιμο,ενα ζεματισμα να καθαρισουνε και μπλουμ.αν και υπαρχουνε κιαλλα παρομοια θεματα εδω μεσα.μολις τα εβαζα μεσα τα εβλεπα τα ψαρια πιο δραστηρια και ξεθαρρευανε πολυ περισσοτερο.φαινοτανε δηλαδη οτι τους αρεσε.αν βρω θα μαζεψω να παρεις.μου εχει ζητησει κι'αλλος ετσι κιαλλιως,οποτε αν βρω σε καλη κατασταση θα μαζεψω αρκετα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο αμαζονιου μου(video) | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 17-05-12 01:54 |
ξυλα για βιοτοπικο αμαζονιου | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-01-12 22:30 |
βιοτοπικο αμαζονιου παραδειγμα προς αποφυγη | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-05-11 22:02 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |