|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρακι που πηρες μπορει να σε καλυψει υπο προυποθεσεις.οτι θα βαλεις βιολογικο υλικο,οτι θα το μπολιασεις,και οτι θα προσεχεις στην αρχη με μετρησεις κλπ στο νερο ωστε να βλεπεις τι γινεται.επισης οτι θα ταιζεις ελαχιστα,τουλαχιστον μεχρι να σταθεροποιηθει και να στρωσει το συστημα και παλι κανοντας μετρησεις, και τελος με την προυποθεση οτι καποια στιγμη θα βαλεις τα ψαρια σε κανονικο ενυδρειο,και θα παρεις αλλο φιλτρο που να σε καλυπτει για εκεινα τα λιτρα.
το φιλτρο αυτο μπορει να καλυπτει τα λιτρα σου (στο δοχειο που εχεις τωρα)οσον αφορα το αν τα "γυρναει επαρκως" αλλα ισως η χωρητικοτητα του σε βιολογικο υλικο να μην καλυπτει τους ρυπους που θα δημιουργουνται απτα ψαρια που εχεις και το ταισμα τους.αυτο θα το δεις μονο αφου μπολιασεις,και κανεις μετρησεις για να βλεπεις τι γινεται στο νερο. αυτο προυποθετει οτι θα διαβασεις τα υπομνηματα (αν δεν τα εχεις διαβασει ηδη)για να ξερεις τι κανεις... υπαρχουνε πολυ πιο εμπειροι απο μενα ομως εδω μεσα,οποτε δωσε βαση σεκεινους ακομα περισσοτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την αρχη που ανοιξα το θεμα, προσπαθω να δωσω βαση σε ολα τα παιδια σε οτι μου λενε. Και πιστεψε με, μου ειναι αρκετα δυσκολο, οταν η μονο ενασχοληση που ειχα ως τωρα με ενυδρεια, ηταν απλα να τα χαζευω οποτε τυχαινει να δω καποιο. Πολυς κοσμος αγοραζει χρυσοψαρα, τα βαζει σε μια γυαλα και σε ενα μηνα τα πεταει. Αυτο ηθελα να αποφυγω, και για αυτο γραφτηκα εδω και ζητησα την βοηθεια σας, και θα την ζηταω για οσους εχουν την καλοσυνη να βοηθησουν. Μακαρι να μπορεσω να τα κρατησω 'προσωρινα' (αυτο δεν ξερω βεβαια τι χρονικο περιθωριο μου δινει...) ωστε να περασω λιγο καιρο μαζι τους, και να αποφασισω τοτε αν θελω να τα κρατησω. Ναι, τωρα μ' αρεσει πολυ που τα βλεπω, τους μιλαω και τα χαζευω συνεχεια. Νομιζω θα ηταν λαθος μου να εδινα π.χ. 200-300 ευρω, και σε ενα μηνα να το μετανοιωνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα!σε καμια περιπτωση δε νομιζω οτι θελει κανεις να σε αποθαρρυνει!ουτε εγω φυσικα.απλα σου λεω αυτα που μπορω να σκεφτω σαν σημεια που πρεπει να προσεξεις,για να μη χαλας λεφτα ασκοπα
![]() ------------------------- εχω και σιποραξ μινι αν θελεις να σου δωσω δωρεαν,νομιζω ειναι αρκετο για το φιλτρο που πηρες,απλα δεν ξερω αν θα σε καλυψει "βιολογικα" ![]() ![]() παντως αν θες βιολογικο υλικο εχω να σου δωσω οπως σου ειπα siporax mini,δωρεαν.στειλε ενα πμ να βρεθουμε καπου να στο δωσω αν το θες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-02-12 στις 02:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον φιλο απο πανω...το φιλτρακι σε καμια περιπτωση δεν ειναι 2.5 κιλα..ετσι αναγραφει το site στο προιον...μερικα γραμμαρια ζυγιζει 250-300 μην πελαγωνεις !κατα τη γνωμη μου ..σιποραξ μινι,και μετα λιγο ενυδρειακο σφουγγαρι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oκ παιδια, ευχαριστω για τις συμβουλες και για τις...προσφορες!
Να παραλαβω πρωτα με το καλο, να δω τι...διαολο ειναι αυτο το φιλτρο, (μπορω αραγε να κανω κανα...δοκιμαστικο τεστ να δω πως λειτουργει; ) και εδω ειμαστε και εσεις κι εγω να δουμε τι μπορει να γινει με την...περιπτωση μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω που ειμαι τωρα δεν μου ανοιγει το utube, πιο μετα οταν θα ειμαι σπιτι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |