|
|
|||
|
|||
![]()
To ψαράκι που είχε pop eye απεβίωσε, φαντάζομαι σειρά έχουν σιγά σιγά τα υπόλοιπα...
|
|
||||
|
||||
![]()
και πολυ αντεξε αναλογιζομενοι τις συνθηκες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το βλεπω το θεμα πρωτη φορα.
Aν ειχε το ψαρι τετοιο pop-eye απο βακτηριακη, με το melafix δεν σωνοταν με τιποτα. Απο οσο μπορω να δω ομως απο τις θολες φωτο, παιζει το ψαρι να ηταν telescope-eye και να μην ειχε τιποτα. http://www.google.gr/imgres?q=veilta...6z5TAAg&zoom=1
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαράκι από ότι έιχα καταλάβει ήταν κονγκολέζος (?) έτσι νομίζω λέγονται αυτά τα χρυσόψαρα. Το ένα μάτι ήταν ψιλο οκ, το άλλο ήταν τόσο πολύ πρησμένο, έτοιμο να πέσει κάτω. Δε φαινόταν καθόλου εντάξει. Τώρα και εγώ δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία...μπορεί.
------------------------- Σειρά έχει αυτό... ![]() ![]() και επίσης ένα άλλο καθόταν στον πάτο επί 4 ώρες χωρίς να κουνηθεί. Ένα-ένα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ioanna.bar : 26-03-12 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ψαξε εδω μεσα και θα βρεις θεματα με θεραπεια σε pop-eye, μαλιστα πριν καποιο καιρο ενας συνχομπιτας το αντιμετωπισε με επιτυχια σε αφρικανες, αν θυμαμαι καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι στο θέμα μετά από πολύ καιρό...
Χθες πήγα στο σχολείο μετά από το καλοκαίρι και μαντέψτε... 12 ολοκαίνουρια χρυσόψαρα στα ίδια ακριβώς ενυδρεία. Κανένα δεν έβγαλε το καλοκαίρι. ¶ραγε τι τύχη θα έχουν και αυτά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το δημοτικο του μαντουλιδη μιλας; Αν ναι τσαμπα προσπαθεις. Απο οταν ημουν εγω εκει, υπαρχουν αυτα τα ενυδρεια εκει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προεξέχοντα μάτια. | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 29-11-10 01:38 |
Πρησμένα μάτια σε lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 4 | 12-08-09 17:11 |
Παραπληγικό Σκαλάρι και Μονομάχος με πρησμένα μάτια | Pan0z | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-03-09 10:42 |
πρησμένα cardinal | paxh2o | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 15-06-07 06:29 |
Πρησμένα χείλη δίσκου | thediscusman | Δίσκοι | 8 | 27-06-05 08:53 |