|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι διαπιστομένο ζευγάρι να ξέρεις ότι οι κομπάρσοι θα δεχτούν επιθέσεις! Οπότε καλύτερα αν είναι ζευγάρι αποδεδιγμένο μην βάλεις άλλα ραμ! Με το νερό τι έκανες το μαλάκωσες? Επίσης με την ψαροσύνθεση τι έκανες? Με την διακόσμιση? Βάλε καμια φωτό!
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσα νεον τετρα εβαλες?
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα σε ρωτησω κατι ασχετο, τις πετρες που τις βρηκες? ειναι απολιθωμενοι κορμοι δεντρων?
σε ρωταω γιατι θελω να βρω και εγω για ενα μελλοντικο στησιμο που εχω στο μυαλο μου (αν και απαγορευεται). το κακο ειναι οτι αυξανουν τις σκληροτητες γιατι αποτελουνται απο ασβεστολιθο και οπαλιο (καποιο ειδος κρυσταλλου που δεν ξερω αν εχει καποια επιδραση στη χημεια του νερου). |
|
||||
|
||||
![]()
το νεον τετρα ειναι 20 εχω βαλη 5 πριστελα 2 ραμιρεζι και 2 σαε,και 2 σαλιγκαρια δολοφονους μεχρι στιγμης.ελπιζω να βρω και ντανιο μαργαριταρια και να βαλω 10 ατομα
|
|
||||
|
||||
![]()
οι πετρες που εχω ειναι ξυλοπετρες και τησ ειχα παρει 0,80λ το κιλο απο το βολ χαους δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους.απλα σκεφτομαι να της βγαλω τελιοσ και να βαλω ξυλα στο ντεκορ αν βρω στην αλεξανδρουπολι κατι να μου αρεση,λεω για ρεντ μουρ νομιζο οτι ετσι λεγονται αν δεν κανω λαθος.εσεισ τι λετε ριχτε καμια ιδεα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο εχει πχ απο 6,8 μεχρι 7 και καπου καπου βαζω νερο απο α ο αλλα δεν μπορω να αγγαρευω τον φιλο μου να μου κανη νερο για καθε αλλαγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο του ενυδρειου και της αλλαγης πρεπει να ειναι ιδιο.
Δεν μπορεις να βαζεις μια φορα Αο και μια οχι. Το πεχα (οπως και η GH και η θερμοκρασια) πρεπει να ειναι σταθερο (εκτος απο σωστο) για τα ψαρια που διατηρεις.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | petraras | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 08-03-11 10:54 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |