|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε τα ντεμασονι μονα τους...επιδη ειναι πολυ επιθετικα ισως χασεις 1-2 στην πορεια και σου μεινει 1 σωστο χαρεμι..πετρες για κρυψονες! μπορεις να βαλεις και 1 χαρεμακι απο τα γνωστα λαμπιντος για να υπαρχει ωραια αντιθεση στο ματι απο θεμα χρωματισμου! καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα οι μαγνητες που εχω δεν βοηθανε για το καθαρισμο της αλγης ,
θα σου προτεινα να κανεις ενα πανακι απο ενα κομματι παλιο τζιν παντελονι και χερι μεσα οταν 8α κανεις την αλλαγη ! το νιωθεις με την αφη ... οτι το τζαμι δεν εχει ουτε καν ειδος γλυστρα πανω του ! Φυσικα το πλενεις και το κρατας για την αλλη αλλαγη και δεν χαραζει το τζαμι !! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Το ενυδρειο λειτουργει κ εχει μεσα 6 demasoni αλλα ειναι σε αθλια κατασταση.Καθολου πετρες,πρασινο νερο κ γεματα αλγη τα τζαμια.Θα κρατησω τα 4 ψαρια(δεν μπορω ολα δυστυχως) κ ελπιζω να βρω κ αλλα ενηλικα-ημιενηλικα και θα το φτιαξω απο την αρχη.Ηδη μαζεψα πετρες απο την παραλια κ εσπασα ενα τραπεζι στην αυλη.Παμε καλα!!!!
------------------------- Παιδια εβγαλα φωτογραφιες απο το ενυδρειο κ απο τα ψαρια τωρα που τα μεταφερα.Αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν παιζει να ειναι ντεμασονι(τα ειδα σε καθαρο νερο)Επιπλεον ο πρωην ιδιοκτητης μου ειπε οτι μπορει να ειναι υβριδια απο παπαγαλοψαρο.Παιζει κατι τετοιο;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παιδια αυτες οι ειναι οι φωτογραφιες. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakis_patra : 09-02-12 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι σε Convict μου μοιάζει. Τι λέτε ρε παιδες? Τι είν τούτο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Στην πρώτη και στην τρίτη μάλλον είναι convict cichlid. Οι άλλες δύο δεν ξέρω. Είναι πολύ σκούρα και χωρίς γραμμές για κονβικτ... Παντως πιστευω οτι θα είναι καλό ενυδρείο για αφρικανες. Βγαζει περίπου 200 λιτρα μεικτά
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρια ειναι ολα απο την ιδια αναπαραγωγη.Το ενυδρειο ηταν πραγματι σε αδθλια κατασταση κ ελπιζω να το φερω στα ισα του.Το θεμα ειναι οτι ειχα ψηθει τοσο για demasoni Και εχω ξενερωσει γιατι και φορτωθηκα ψαρια που δεν θελω αλλα και δεν ξερω κ τιποτα γ αυτα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι τα convict
http://www.worldcichlids.com/fishpro...tcichlids.html Αυτά τα κακόμοιρα είναι τουλάχιστον πολύ ταλαιπωρημένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμερικανες κιχλιδες????ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Η αληθεια ειναι οτι κ εγω τα λυπαμαι και τα πεντε κ μπλεξαμε τωρα.Αλλα αυτα που βλεπουμε μας κανουν να γινομαστε πιο υπευθυνοι στο χομπυ μας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο το ενυδρειο υπηρξε ενα "Κωσταλεξι" για τα δυστυχα τα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζοντας εναν ευχαριστο γολγοθα κ λογω σταθερων αποψεων που με διακατεχουν οι πετρες που μαζευτικαν θα επιστραφουν κ αγοραστηκαν ηφαιστιακες πετρες απο καταστημα λιθων(θενκς γιαννη).Επισης αγοραστηκε 20 κιλα λευκη ψιλη αμμος η οποια ελπιζω να φτασει.Αυριο που τα χερια μου θα επανελθουν στο φυσιολογικο τους μηκος θα συνεχιστει το καθαρισμα του ενυδρειου κ ελπιζω την κυριακη να μεταφερθει μεσα στο σπιτι,ταυτοχρονα με το καθαρισμα πετρων και αμμου.Αντε να δουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα προηγούνται οι οικοδομικές εργασίες
![]() ![]() Καλό κουράγιο! |
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με Σάκη πιστεύω ότι έκανες τη σωστή επιλογή (πέτρες λάβας).
Δοκίμασα στην αρχή και εγώ με πέτρες από βουνό αλλά εκτός του ότι είναι πολύ βαριές είναι και πιο δύσκολο να τις τοποθετήσεις στο ενυδρείο σου και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα,αυτό που εσύ επιθυμείς και μόνο. Μπορεί οι πέτρες λάβας να μην απαντώνται στη λίμνη αυτή,ούτε να είναι ασβεστολιθικές,αλλά είναι ελαφριές και πιο εύκολες να τοποθετηθούν αλλά και να δώσουν περισσότερη βιολογία στο ενυδρείο που τη χρειάζεται. Εξάλλου το νερό στη περιοχή μας είναι σκληρό και για 4 μήνες που τρέχει το ενυδρείο μου η τιμή σκληρότητας παραμένει σταθερή στο 8+ (φαντάσου έβαλα και ρίζα redwood που δεν την επηρέασε). Προσπάθησα να κάνω "βιοτοπικό",αλλά είναι από πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο. Αυτό που μετράει για μένα είναι να το χαίρομαι και εγώ και τα ψαράκια μου, άλλωστε τις βασικές προυποθέσεις που πρέπει να τηρεί ένα ενυδρείο με ψάρια μαλάουι τις έχει. Ξέρω ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις σε κάποια από αυτά που λέω,άλλωστε ο καθένας από εμάς είναι και μια μοναδική οντότητα,σωστά ; Πάρε με τηλέφωνο άμα θες να έρθεις σπίτι μου να δεις το ενυδρείο και να πάρεις ιδέες και να πιούμε και ένα καφέ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|