|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την κατασκευή του ενυδρείου που φαίνεται ότι έγινε με μεράκι
![]() Ελπίζω ο κολλητός σου να σε προετοίμασε για το (δικαιολογημένο) κράξιμο και να μην αποκαρδιωθείς, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει να διορθώσεις την κατάσταση.[όλοι όσοι σε "κράζουμε" να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή είχαμε κάνει και μεις μια ψαρόσουπα] Ξεκίνα βγάζοντας παπαγάλους και άλλα ωδικά ![]() Το ενυδρείο σου μπορεί να φιλοξενήσει 2 χαρεμάκια (1αρσ+2/3 θηλ.) mbuna της Malawi. Το ένα είδος, τα Labidochromis το έχεις. Έτσι θα δεις τις πραγματικές συμπεριφορές των ψαριών και θα τα χαρείς περισσότερο. Βγάλε τα πλαστικά φυτά και βάλε μερικά ανθεκτικά φυτά (πχ. ανούμπιες, βαλισνέριες). Αν έκανες δυο όγκους με τις πέτρες (μια δεξιά, μια αριστερά) θα ήταν καλύτερα νομίζω. Τα φώτα 6-8 ώρες ανοιχτά (πολύ οικονομία κάνεις). Κάνε μια περιήγηση στις παρουσιάσεις ενυδρείων να πάρεις ιδέες. Θα περιμένω να δω το ενυδρείο σου μετά τις διορθώσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω κλεοβουλε για τα καλα σου λογια,ολοι λιγω πολυ το παλευουμε το χομπυ,θα βασιστω στα λογια σου,και πιστευω την αλλη φορα να εχω καλυτερες απαντησεις.παντως το φιλτρο σου εκανε πολλυ καλη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον Χρησταρα φτιαξε την ψαροσυνθεση σου και μετα ετοιμασου για το καπακι μου που θα το κανουμε και παρουσιαση στο DIY γιατι παρολη την ψαροσουπα που εχει!Εχει ενα καπακι πολυ σουπερ και τον παρακαλαω να με κανει και μενα ενα τωρα!!
|
||||
|
||||
![]()
αστους να λενε,την κριση που περναμε,η ψαροσουπα θα γινει πραγματικοτητα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρίστο πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? Μου φαινεται πολύ παράξενο που δεν έχουν σκοτωθεί μεταξύ τους τόσα διαφορετικά είδη.
....Α και μια απορεία που πάντα την είχα και μονο εσύ μπορείς να μου τη λύσεις, στο ξύλο ποιός κερδίζει ο Καταδικος ή τα αφρικανάκια??? (Τα λεφτά μου στον Convict αν και ίσως επιδή είναι μόνος του να κρατάει πισινή) Επί της ουσίας συμφωνώ με τους προηγούμενους. Παπαγάλοι, Red tail Shark, Rainbow Shark, Convict.....και δεν ξέρω τι άλλο παίζει εκεί, πρέπει να φύγουν.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι γινεται,γιατι ολη μερα ειμαι στην δουλεια,πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα γιατι στο τελος θα τα κανω σουπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ολες τις πληροφοριες διαθεσιμες και ολοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν οποτε θα φτιαξεις ενα ενυδρειο μουρλια και θα το χαιρεσαι και εσυ και τα ψαρια σου!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατα τυχη....ενυδρειο. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 05-09-11 14:31 |
η δικη μου λιμνη | pondcy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 12-07-11 09:22 |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |