|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά άκουσα την συμβουλή εάν και παρακινδυνευμένη ήταν δοκιμασμένη από τον stratoss. Σήμερα είναι μια χαρά όλα τους μέσα στο 90αρι. Ο μονομάχος είναι λες και είναι στο 60αρι(πηγαίνει πέρα δοθε ανενόχλητος) και τα σκαλαρια δεν τον δίνουν σημασία. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ιδιαίτερος τον stratoss...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να μην σε πηρα στον λαιμο μου και να δεις καμια ασπρη μερα και μετα την γεννα απο τα σκαλαρια....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως εχω 3 μηνες τον μονομαχο μου μαζι με νεον κ γατοψαρα και ειναι ολοι χαρουμενοι,ασε που τρωνε κ μαζι ο μονομαχος με τα γατοψαρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλαρια ομως ειναι αλλη φαση.Στην θεση σου θα τον έβγαζα απο κει.
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ τι σχεση εχουν τα μικρουλια νεον και τα ακακα γατοψαρα με τα σκαλαρια ρε παιδια?
θελει λιγο προσοχη το εγχειρημα, απο νερο ειναι οκ, ιδιες συνθηκες, αλλα το θεμα ειναι μην τη δουν αλλιως τα σκαλαρια και τον κανουν ζωντανη τροφη... Προσωπικα θα τον απομονωνα μεσα στο ενυδρειο με τα σκαλαρια μεχρι να λυσω το προβλημα μου, με τροπο ωστε να μην μπορουν να τον προσεγγισουν, ή τουλαχιστο αν γινει κανενας τσαμπουκας να μπορεσει καπου να κρυφτει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
scalare 400l | AKHS26 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 23-06-10 11:41 |
FIN ROT ΣΕ SCALARE ! | eve_gr2000 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 08-05-08 19:43 |
scalare | mpampis 1969 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 02-10-07 16:34 |
Γεννητούρια!!! [P. scalare] | petran | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 01-08-06 21:16 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |