|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα οι μικροι δισκοι καποια στιγμη θα μεγαλωσουν. γιατι δεν σκεφτεσαι να βαλεις, για παραδειγμα, μια ομαδα απο τετρα παρεα με απιστογραμμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ σε ότι λέτε με τα λίτρα αλλά πιστεύω ότι αν όχι 4 αλλά 3 δίσκοι τουλάχιστον μπορούν να μπουν στο ενυδρείο λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κάθε ένας χρειάζεται 40-60 λίτρα. Συνεπώς αν στο δικό μου 180λιτρο έχουν μείνει 150 καθαρά περίπου για 3 δίσκους ενήλικες είμαι σε καλό επίπεδο...και για να μην παρεξηγηθώ απορία εκφράζω και δεν κάνω αντίλογο με κανέναν...σας ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Οι δίσκοι εκτός από την ανάγκη τους για 40-60 λίτρα(?) έχουν μία ακόμα ανάγκη πολύ σημαντικότερη από αυτά.
Η ανάγκη τους δεν είναι άλλη από το να νοιώθουν την ασφάλεια του κοπαδιού! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να γίνει συνδιασμός αυτών των τριών και αν ναι σε τι αριθμό κοπαδιών? rummy nose tetras,cardinal tetras και neon tetras! χωρίς κανένα άλλο ψάρι μέσα και φέρνοντας ΄πρώτα τις τιμές του ενυδρείου εκεί που πρέπει. Οσο για τα φυτά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με αυτά που έχω μέσα και θα αλλάξω και την θέση της ανούμπιας να μην την χτυπάει το φως με moss.
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεον με τους καρδινάλιους καλύτερα να μην τα μπλέξεις. Αυτό γιατί θα γινουν ενα κοπάδι και θα πηγαίνουν μαζί. Ουσιαστικά θα είναι σαν να έχεις 1 ειδος.
Απο εκεί και πέρα, θα μπορουσες να βάλεις κ και ροδόστομους και καρδινάλιους, (10-11 απο το κάθε είδος), αλλα εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις ενα είδος και να βάλεις πολλά απο το συγκεκριμένο είδος. Π.χ. 20-25 μόνο καρδινάλιους ή 20-25 ροδόστομους. Θα δεις πολύ διαφορετική κίνηση στο ενυδρείο, θα κοπαδιάζουν όλα μαζί. Μεγάλη διαφορά θα έχει, πολύ πιο ομορφο αποτέλεσμα. Με τα παραπάνω, μπορείς να βάλεις ενα ζευγάρι νανοκιχλίδες, όπως απιστρόγραμμα ή ραμιρέζι.
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ με αυτό που λες ότι θα είναι σαν να έχω ένα είδος και ότι θα πηγαίνουν όλα μαζί απλά το σκεπτικό μου είναι ότι θα υπάρχουν 3 διαφορετικές ή 2 αποχρώσεις
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσες να ελλατώσεις τον αριθμό των τετρα στα 15 και να προσθέσεις καποιο είδος κορυντόρας (προτείνω panda, sterbai - τα πρώτα νομίζω πως θεωρούνται λίγο δύσκολα/ευαίσθητα) γύρω στα 8-9 ψαράκια ή να βάλεις ενα κοπαδάκι hatchetfish.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |