|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά κάνεις και το ρωτάς γιατί και εγω μηχανικός υπολογιστών είμαι και έχουν δεί πολλά τα μάτια μου.
Μια χαρά κουμπώνει στο πολύμπριζο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶σε ρε φίλε. Έψαξα μια μέρα όλο τον Η/Υ μιας συναδέλφου και η βλαμένη είχε κουνήσει το πολύπριζο για να σκουπίσει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου fantazio εμενα μολις με αφησε το σαββατο η bioflow 1000 του ριο 300!το ειχα παρει(το ενυδρειο) περυσι φεβρουαριο και τωρα ειμαι σε κατασταση αναμονης για την αντικατασταση της αφου εχει ενα χρονο εγγυηση!
![]() ![]() μου τα'κανε κι εμενα αυτα τα κολπα, να μην παιρνει μπρος μετα που την εβγαζα απο την πριζα για αλλαγη νερου κτλ!την ειχα καθαρισει 2-3 φορες τον χρονο που περασε μαζι και τη φτερωτη εννοειτε, και αλλες φορες οταν δεν επερνε μπρος με την 2-3 εβαζα δαχτυλο μπροστα στη εξοδο και εκανα κατι σαν υποπιεση για να παρει!τελος παντων αν ειναι να χαλασει θα χαλασει.το ζητημα ειναι να χαλασει μεσα στην εγγυηση! ![]() δεν ξερω ποσο κανει η δικια σου, αλλα εμενα απο το καταστημα που την πηρα μου ειπαν 56¤ μονο για την αντλια!!!αν δεν ηταν στην εγγυηση θα την πετουσα και θα εβαζα εξωτερικο φιλτρο με 100¤!
|
|||
|
|||
![]()
Απο ότι έχω δεί και η δικιά μου η αντλία κάπου τόσο κάνει γύρω στα 30 με 40 εουρος.
Τί εννοείς είσαι σε αναμονή? Την έχεις δώσει στο κατάστημα και περιμένεις να σου φέρουν άλλη? Και στο ενδιάμεσο τι κάνεις? Αγόρασες άλλη? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι την εστειλα αθηνα και περιμενω να μου στειλουν την καινουργια!πληρωνω μονο μεταφορικα!
στο ενδιαμεσο,........ ευτυχως ειχα προβλεψει! ![]() τωρα δουλευει μονο με το Fluval!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλία juwel πρόβλημα | j.p. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 03-10-11 12:18 |
πρόβλημα με φωτιστικό juwel | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-12-10 21:18 |
Θόρυβο από την Αντλία | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-01-10 05:14 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |