|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι για τα λεφτα αυτα.δηλαδη αν δεν επαιρνες βαση θα σου εβγαινε 235 ευρω
![]() πολυ καλη μου φαινεται η τιμη,οταν ειχα ρωτησει για μικροτερο cayman (180 λιτρα αν θυμαμαι καλα)μου ειχανε πει κατι τρελλα νουμερα.δεν πανε καλα ορισμενοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ξερω,παντως 5-6 site του εξωτερικου που κοιταξα τωρα δεν το βρηκα κατω απο 300 ευρω κιαυτο χωρις τη βαση,γιαυτο μου κανει εντυπωση.και αν εξω εχει 300 εδω οι ελληνες ολο και κατι παραπανω θα θελουνε να βγαλουνε. γιαυτο μου φαινεται χαμηλη η τιμη.ισως εχεις δικιο τι να πω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εμένα πάλι για το dubai 120 που αγορασα, δεν μου φαίνεται ότι τι πηρα τόσο φθηνά. Το Dubai 120 (240 λίτρα) το εχουν στα 411 ευρω αλλα η δωροεπιταγη 246 ευρω είναι που έσωσε την κατάσταση. |
|
||||
|
||||
![]()
για το dubai λεω.το πιο φτηνο που βρηκα ητανε 300 ευρω χωρις τη βαση.οκ εγω δε σε καταλαβα,νομιζα οτι τα 411 ευρω που εδωσες ητανε για ενυδρειο κ βαση μαζι.συγνωμη.
γιαυτο μου φανηκε χαμηλη η τιμη. ------------------------- παντως αν μιλαμε για κηφησια,δε μπορω να μην πω οτι μου φαινεται μεγαλη λαμογια αυτο που κανουνε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-01-12 στις 02:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλος μου ειπε οτι το WI ξεπουλαει τα ferplast γιατι δεν εχουν καλη αντιπροσωπια στην Ελλαδα , και δεν θα τα ξαναφερει.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,μπορει και ναι μπορει και οχι.αλλα με το συγκεκριμενο καταστημα δε θα μου φαινοτανε τιποτα περιεργο.το ιδιο κακη αντιπροσωπεια ειχανε και τα ocean son,sun, οπως λεγονται.συμφωνα με εκεινους παντα...δεν ειδα να τα σταματησαν κι'εκεινα.αντε σταματαω για να μην παρω φορα τωρα με το συγκεκριμενο μαγαζι...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για πια λαμόγια ακριβός αναφερεσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι λαμόγια,λαμογιά
![]() ![]() και φυσικα δεν εχω προβλημα αν ειναι τοσο εξυπνος ο επιχειρηματιας και ακολουθει μια ταδε πολιτικη τιμολογησης και προσφορων κλπ.καλα κανει.αλλα καλυτερο θα ητανε νομιζω για ολους, αν εγω τωρα δε μπορουσα να πω οτι νιωθω πως ειναι κοροιδια.αν ητανε σωστοι σε ολα τους οπως θα επρεπε θα το βουλωνα και θα ημουνα και ο καλυτερος πελατης.αυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim profesional 3 2080 | Crazy_Beaver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 07-10-11 09:09 |
cayman 110 profesional.μολις αρχισα. | gemen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 24-09-10 07:26 |
Juwel Rio 180 VS Ferplast Cayman 110 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-09-10 00:05 |
βιντεακι με ζωοτοκα και cayman 80 profesional | gemen | Ζωοτόκα | 2 | 05-04-10 22:11 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |