|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλα απο την άλλη βοηθάς να αναπτυχθεί αλγη που θα δείξει ωραία στο τέλος! Γιατί δεν ζητάς μπόλι απο κανένα να μην περιμένεις ενα μηνα και;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω μπολι. Εκτος αν περασουν 20 μερες και δεν δω το τεστ στα νιτρωδη να μωβιζει. επισης για να ζησω καλυτερα τη διαδικασια, τησ συνδυασα με προσωπικη μου διαιτα μπας και χασω τα κιλα των Χριστουγεννων.
Θυμασαι κωστα πως κατεβαζα τις λουκανικοπιτες οταν ηρθες? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα αυτα που εφαγες εγω τα θελω για να καταλαβω τι τρωω
![]() ![]() ![]() ![]() αν χρειαζεσαι εσυ διαιτα εγω θελω αποσυρση. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο περιμένεις γιατι δεν σκέφτεσαι να βάλεις κανένα φυτάκι όπως βαλισνέρια ή anubia.
Εκτός και αν το θές μόνο με πέτρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα τις παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα
------------------------- Ελα ρε ομαδααα! 27 βαθμοι στο ενυδρειο! Φεραμε το Καλοκαιρι στο σπιτι μας!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 22-01-12 στις 23:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε επιτέλους...Να τους 30αρίσεις σου εύχομαι..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |