|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ-ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ-ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ------------------------- ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ino : 20-01-12 στις 08:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ακούς τον nick74 που έχει όρεξη να σου σώσει τα ψαρια και σου γραφει τα ποιο σωστά(πιθανόν λόγο εμπειρίας χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον άλλον για το ενδιαφέρον που δείχνει ) . αλλαγές 50% και μεγαλύτερες μέχρι να πάρεις test ASAP στην ίδια θερμοκρασία που είναι τώρα το νερό του ενυδρείου , δεν ταΐζουμε όταν κάνουμε θεραπείες και ειδικά με άστρωτα φίλτρα . δημιούργησε ανατάραξη με αεραντλία η με την ροή του κυκλοφορητή για περισσότερη οξυγόνωση .
p.s δεν φαίνεται καμια φωτογραφία αλλα έτσι όπως το περιγράφεις αποβάλλουν κατεστραμμένο ιστό εντέρου . Μην απελπίζεσαι τα λάθη τις αρχής τα κάνουν σχεδόν όλοι . Μην τα παρατήσεις από την πρώτη προσπάθεια . Τα ψαρια δεν ζητάνε πολλά μονο σωστές παραμέτρους νερού και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σου .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν τις βλέπεις εσύ δεν τις βλέπει και κανένας άλλος
![]() Κανε ένα check εδώ http://www.jbl.de/en/online-hospital/pict_diag_groups τώρα τις είδα , δεν τις ανεβάζεις εδώ αλλα στα album σου ![]() p.s αυτή η σωλήνα τι κάνει εκεί κάτω στο υπόστρωμα ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΟΥΤΙ" (ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΧΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ Κ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ? ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ino : 20-01-12 στις 13:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καθαρό νερό είπαμε είναι το καλύτερο φάρμακο , τα χρυσόψαρα θα βγάζουν κακάκια αρκετά , κατεστραμμένος ιστός εντέρου είναι άσπρος και όχι μαύρος που φαίνεται στις photo και δύσκολο να το πάθανε και σε δυο μέρες . Δεν ταΐζεις καθόλου
αλλαγές κάθε μέρα 50 % test πάρε και NO3 κανονικά θέλει και αλλα .. μπουκαλάκια με βακτήρια δεν τα θες μιας και θα επιβαρύνεις το σύστημα , αντιαμονιο αν βάλεις δεν θα στρώσεις το φίλτρο ποτε . ουσιαστικά έχεις επιλέξει στρώσιμο φίλτρου με ψαρια . Αν πάρεις κάποιο μπόλι θα το σώσεις και δεν θα χρειάζονται οι αλλαγές για 1 μηνα που θέλει να στρώσει το φίλτρο αυτό που έχεις κάνει λέγεται φίλτρο βυθού και σε καμια περίπτωση δεν το κανεις με το εξωτερικό φίλτρο, του κόβεις ροές εκτος ότι το γεμίζεις με ακαθαρσίες το φίλτρο σου και θα πρέπει να το καθαρίζεις συνεχεια πράγμα που δεν το θες γιατί θα πειράζεις συνεχεια και την βιολογία . Αγόρασε μια σκούπα και στην αλλαγή νερού θα κανεις σκούπα ( αυτό ήταν ιδέα του petshopa ? )
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΕΤΣΟΠΑΣ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΤΡΟ (ΣΕ 200 ΛΙΤΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ) ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΠΟΛΙ Η ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝΕ(ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ) ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΜΠΟΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 20%. ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ |
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά που ξέρω αν δεις το ψαράκι σου να ξύνεται και τα σημάδια να επεκτείνονται τότε έχει κάποιο παράσιτο, αλλιώς είναι καψίματα από την αμμωνία που αρχίζουν να γιατρεύονται. Παρακολούθα τα και περίμενε κι άλλες γνώμες.
Παράθεση:
Γενικά συμφωνώ και καλό θα ήταν όταν λυθούν όλα τα άλλα προβλήματα να σταματήσει τη χρήση του φίλτρου βυθού, όμως ανεξάρτητα από αυτά το θεωρείς τόσο κακό να συνδέεται με εξωτερικό φίλτρο; Πολλοί το κάνουν και ειδικά οι γαριδάδες το θεωρούν ιδανικό. ![]() ino αν μπορείς μη γράφεις με κεφαλαία όλα σου τα κείμενα. Είναι στους κανόνες του φόρουμ, συν το ότι στη γλώσσα του internet σημαίνει ότι φωνάζεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Αλλαγές νερού,παρόλο που έβαλες μπόλι,μπορείς να συνεχίσεις κανονικά.Δεν αλλάζει κάτι,ισα ισα που θα το βοηθήσεις να πιάσει πιο εύκολα. Για τα ψαράκια,περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από χρυσόψαρα. Τις φωτο μπορείς να τις ανεβάσεις και εδώ στο θέμα σου από τη διαχείριση συνημμένων αρχείων που βρίσκεται πιο κάτω από εκεί που γράφεις κάποια απάντηση.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τη βοηθεια σας | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-11 22:49 |
Ετοιμοθανατο gyppy | aNe | Ζωοτόκα | 17 | 02-11-09 20:25 |
βοηθεια!! | filipposster | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 07-05-09 10:21 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |