|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια για κοιταξτε κι εδω ( http://www.ledmania.gr/el/ ) ελληνικο καταστημα και με αρκετα καλες τιμες , ασε που μπορεις να τα δεις πριν τα αγορασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα το μπλε δε μου φερνει για moonlight
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κάνω μια άσχετη ερώτηση....
σε αυτό απλά συνδέω το ντουί του στο ρεύμα σωστά? ή μηπως εγω δεν κατάλαβα σωστά? ------------------ τελικά αγόρασα αυτό το led , τι μετασχηματιστή χρειάζετε? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 14-01-12 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/New-AC-100-2...item20bdd13646
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω 2-3 ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανω στον controller, γραφει 2Α each channel, και εννοει καναλι το καθε χρωμα.
Οποτε με βαση αυτο, η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον χρειαζεται τουλαχιστον 6 ampere. (για φουλ ενταση και στα 3 χρωματα) Του εχω κανει ερωτηση, και περιμενω να δω τι θα μου απαντησει...
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμενω,μακαρι να βγει ωραιο και να σου αρεσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επειδη θα αλλαξω ενυδρείο συντομα, θα παω σε μεγαλύτερο, σκεφτομαι και εγώ ως λύση φωτισμου τα λεντ. Γνωρίζετε μήπως τι διαφορά έχουν αυτές οι ταινιες που κυκλοφορουν και λένε 5050 ή 3528 κτλπ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω βουτηξει βραδι καλοκαιρι και σε λιμνη και σε ποταμι και μαλιστα με πανσεληνο και δεν ειδα πουθενα μπλε.λευκο φαινοτανε ακριβως κατω απτην επιφανεια και λιγο παρακατω κιτρινοκαφεπρασσινο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα το ενυδρείο μου ειναι 180χ60χ90 και επελεξα 5050. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
δωρο για την αδελφη μου. | johnpalavos | Bettas | 13 | 08-12-07 13:24 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |