|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#11
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε πόσοι ξεκινούν το πρώτο τους ενυδρείο και πριν καν το αγοράσουν κάθονται να μελετήσουν όλα τα υπομνήματα στα φόρουμ και στα σαιτ για ενυδρεία??? Εγώ τους υπολογίζω σε ποσοστό 2-3%.
Η συντριπτική πλειοψηφία είτε αγοράζει το ενυδρείο και ρίχνει μέσα τα ψάρια, είτε ρωτάει το μαγαζάτορα τι πρέπει να κάνει και ακολουθά τις δικές του οδηγίες. ....ακόμα όμως και ένας που αποφάσισε να μελετήσει πριν βάλει τα ζωντανά μέσα στο ενυδρείο του, το πιο πιθανόν αν πέσει σε ένα διαφημιστικό για μπουκαλοβακτύρια, να πάει την άλλη μέρα να το αγοράσει και σε 2 μέρες να έχει και το πρώτο του ψάρι στο ενυδρείο. Αυτό που λες για την υπομονή είναι κάτι που κατά την ταπινή μου άποψη το αποκτάς στην πορεία ....πιθανότατα επιδή στην πορεία βλέπεις και τι ζημιά μπορεί να κάνει στο ψάρι σου η βιασύνη αλλά και επιδή έχεις ήδη την εμπειρία του ψαριού στο ενυδρείο σου και δεν καιγεσε να πας να πάρεις ψάρια.
__________________
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βακτήρια και στρώσιμο | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-11 20:27 |
Σχετικά με βακτήρια | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 21:43 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω; | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-04-09 08:13 |
Η γλιτσα είναι βακτήρια? | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-09 12:22 |
Βακτήρια και αλλαγές νερού | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 13:33 |