|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωι πρωι με το κτελ!!!
και με την πρωτη εκκολαψη ρουφηγμα και ταϊσμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο 16-36 ώρες , εχει καμια κατεψυγμενη τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φίλο blood worms... πόνταρα σ'αυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε, ριξε bloodworms αφου εχεις αλλα κανε και συχνες αλλαγες νερου.
Εχω παρει και εγω τα Nothobranchius rachovii και ειναι τωρα στην 7η μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αντρεα
------------------------- πρώτη αλλαγή νερού και μεταφορα στο καθαρό από χώματα δοχείο των 8 μικρών με σύριγγα με μεγάλη τρύπα. Δυστυχώς το ένα μάλλον πέθανε στη μεταφορά...τάισα ένα ψιλοκομμένο bloodworm και μια λευκή προνύμφη κουνουπιού... περιμένω να δώ αν θα φάνε... αρτέμια ούτε για δείγμα πουθενα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Superpzarr : 12-01-12 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πρωί πρωί με το καράβι παραλαμβάνω αρτέμια!!!
ελπίζω να μην έχει γίνει ζημιά μέχρι να βγεί η καλλιέργεια... παρελήφθη αρτεμια της serra σε σακουλάκια των 18g και ξεκίνησα καλλιέργεια στους 27 βαθμούς. |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ!!!
οι μικρες λαρβες κουνιουνται νευρικα...!!! έχω βάλει φακό δίπλα στο μπουκάλι καλλιέργειας... περιμένω κανένα τέταρτο να ανεβούν τα τσόφλια και να "κάτσουν" τα μη εκολαυθέντα και ΤΑΪΖΩ!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nothobranchius | j.p. | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 19 | 12-02-11 17:56 |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Nothobranchius | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-04 12:08 |