|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι εχω...φακη επιφανεια με κλειστα καπακια,ποθο με κλειστα καπακια και τον εχω δεσει ετσι ωστε να ειναι οι ριζες μεσα στο νερο και τα φυλλα να βγαινουν απο το κοψιμο που εχει το καπακι για να βγαινει το φιλτρο,βαλισνεριες στα σημεια που ειναι οι αναροφησεις των φιλρτων και οι θερμοστατες(για να τα κρυβουν κυριως) και 2 μεγαλες ανουμπιες δεμενες στις 2 μεγαλες ριζες.απο λιπανση μονο μια ταμπλετα στις ριζες στις βαλισνεριες.....ειχα και πιστια χωρις κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενα ενυδρειο η βαλισνερια το πνιγη ....
θελετε να ου πειτε οτι οι δισκοι σας κολυμπανε αναμεσα απο φυλλα βαλισνεριας ? ![]() κοψτε ενα φυλλο λιγα εκκατοστα και πιαστε το στα πλαγια να δειτε οτι "κοβει" ![]() Συγνώμη για να διαφωνουμε πολιτισμένα δεν χρειαζετε έτσι ..... αντε μην αγριεψω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο ποθος ποιο φυτο ειναι ..και που το βρισκουμε??? !!!(θελω να λεγομαι και μποστανας τρομαρα μου)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ΠΟΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΘΟΣ !
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΘΟΠΟΛΕΙΑ ! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονο οι ριζες μεσα
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα....το ξεχναω γιατι θα πρεπει να εχω open tank .με τα καπακια πανω στο ενυδρειο ..λιγο δυσκολο μου ακουγεται...!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Υ.G: παλι καλα που δεν ''εκοψε'' τα γεννητικα του οργανα στις ακρες τις βαλισνεριας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαααχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα mythbuster!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 04-01-12 στις 22:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν εχεις δει μου φαινεται και είπαμε μιλάμε πάντα για την πληοψηφία των ενυδρείων ... |
|
|||
|
|||
![]()
κoiτα να δεις που όλα τα περίεργα γίνονται στη μειοψηφία των ενυδρείων ( δηλαδή στο δικο μου ) και σου Βασιλη ( disc-postman ) που εγραψε : Ελατε μια βολτα απ το σπιτι μου να δειτε πως κανουν βολτες αναμεσα στις βαλισνεριες
εχω πολλα να δω ακομα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επιμενεις χωρις λογο δεν ειναι πυκνες !!!!!!! οταν θα γινουν πυκνες θα ξαναμιλησουμε
![]() Α και κατι ακομα ασε το οτι ολα τα παλαβα συμβαινουν στο δικο σου ενυδρείο Εχουμε δει πολλά απο παλαβά που στο τελος στραβωσαν και όπως ξερεις καλά αν τουμπαρει δισκοενυδρειο καλυτερα να το παρατησεις δεν γυρίζει ευκολα |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια...
σε δισκαδικο μπορω να βαλω anoubia barteri nana και gold java moss ?? χρειαζονται κατι ιδιαιτερο?? πχ co2 ειδικα υποστρωματα κτλ.. για να κανω σε ενα σημειο σαν γκαζον την java moss.. πρεπει να εχω ειδικο υποστρωμα? εχω πολυ πολυ λεπτοκοκκη ασπρη χαλαζιακη αμμο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η βαλισνερια για το εαν τουμπαρει ενα ενυδρειο η οχι ![]() Οταν βγαινει καποιος και δειχνει κατι ( δηλαδη μπορει να στηριξει ) αυτο που γραφει τοτε ολα μετατρεπονται σε παλαβα ( εαν εχω καταλαβει καλα ) ![]() Χρηστο επειδη την πατησα κανα 2 φορες εχω μαθει οτι γραφω να μπορω να το υποστηριξω ( με ντοκουμεντα ) . Καποτε διαβαζα για ενα ''μυθο'' που ελεγε οτι οι δισκοι δεν γεννανε σε σκληρο νερο , πως εγινε αυτο το ''παλαβο'' και γεννησαν σε 8 πεχα ( στο δικο μου ενυδρειο ) , ενας Θεος ξερει .... Ειναι αυτο που λες οτι ολα τα παλαβα σε μενα εκατσαν !!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και σε εμενα έχουν κάνει 3 ζευγάρια γέννες σε βαλισνεριες και βγήκανε και ουρές , βεβαια ολα τα φυτά και η διακόσμηση όπως και τα δισκάκια ( σαλάτα ) με ακολουθούν από τις πρώτες μου αγορές , αν θα το ξαναστινα τώρα θα έφτιαχνα ένα βιοτοπικο και με όλους τους δίσκους ίδιο strain
Ps και στους εχεινοδορους έχουν κάνει γεννα με ουρές αλλα τους βλέπω ότι δεν τα γουστάρουν και ο μονος λόγος που τα κάνανε εκεί ήταν γιατί δεν μπορούσαν να τα ξεριζώσουν ώστε να κάνουν την γεννα στην διπλανή ριζα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-11-11 13:48 |
φυτα | blade1364 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-11 15:28 |
φυτα | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-11-10 16:06 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |