|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δε κανεις μετρησεις?? Τα ΝΟ3 εκτοξευονται στα υψη αν δε προσεχεις! Ισως και η αμμωνια!
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι "φρεσκο" ακόμα για μένα εκτός απο τις αλλαγες βαλε κερατοφυλλο βοηθαει στο ξεκινημα δισκοενυδρειου με τις αλγες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα αξιωθηκα να παρω τεστακι po4.το αποτελεσμα ειναι οτι δεν εχω φωσφορικα.αμμωνια εχω 0.ΝΟ2=0.ΝΟ3=0.τι να κανω?εχω απόγοητευτει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δεν εχω φωσφορικα, εγω δεν το καταλαβαινω!!!γιατι τα 2ppm για σενα μπορει να μην ειναι πολλα φωσφορικα!τι μετρηση παιρνεις?
και με 8 δισκους και 4 ριζες εχινοδορους ΝΟ3=0,δεν ξερω!μαλον πρεπει να κατεβασεις αποτομα το φωτισμο για 2 μερουλες και μετα σταδιακα να τ'ανεβαζεις ανα βδομαδα ενα 15λεπτο! για πες και ποσα watt/λιτρο εχεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το rio 400 εχει 4x54watt
Να αναβεις τις δυο λαμπες και να μειωσεις τις ωρες φωτισμου κατα 2 ωρες σταδιακα Εγω 7 ωρες ειχα 1 λαμπα και τωρα 2 επειδη εχω λιγα φυτα Το ενυδρειο ειναι ακομα καινουργιο, υπομονη |
|
|||
|
|||
![]()
6 φορές τη μέρα ταισμα? μόνο εμένα μου φαίνεται πολυ??? μείωσε κ το φωτισμο στις 8 ώρες άναβε τις μισές λάμπες....
|
|
|||
|
|||
![]()
αναβω τις 2 λαμπες μονο για 10 ωρες.να μειωσω τις ωρες η να αναβω μονο τη μια λαμπα για τις ιδιες ωρες?οσο για τα φωσφορικα ειναι 0.1 mg/lt.να ριξω μεσα κανενα ματζουνι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Χριστουγεννιατικο Παρτυ ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 02-01-07 23:03 |