|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παντως δεν εχω ακουσει κατι το ιδιαιτερο για τα anubias. θα ελεγα οτι ειναι value for money. Αντε τωρα θα περιμενουμε παρουσιαση |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παρουσιαση θα γινει
![]() παντως η προηγουμενη γυαλα που ανοιξε σαν καρπουζι χωρις εμφανη λογο,ητανε aquael.ειδα το ταμπελακι τωρα στην πισω πλευρα.οχι οτι σημαινει κατι αυτο,γιατι παντου μπορει να τυχει, απλα ενημερωτικα το λεω για τη στατιστικη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι οτι για τα aquael εχω ακούσει και εγω οτι δεν είναι πολύ αξιοπιστα και οτι μπορεί να ανοίξουν...
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπως και να εχει καλοριζικο το καινουριο σου ενυδρειο!!!!!!! και σιδερενιο :P
καλυτερα που δεν πιρες κατι μικρτοτερο οπως σκεφτοσουνα γιατι δεν θα συμβιβαζοσουνα με τπτ και θα σε ετρωγε να παρεις μεγαλο 100% σωστη κινηση μακαρι να ειχα χωρο και εγω να παρω ενα παρομοιο θυριακι κλαψ |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω! τωρα κρεμασα και ματι πανω του,αν ητανε υδροβια θα φυτευα και σκορδα
![]() 220 ευρω μου βγηκε και ειναι 235 λιτρα αποτι ειδα σε ενα ρωσικο site.(οχι καθαρα) |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να σου εκανε και 60% εκπτωση τουλαχιστον εγω που πηγα σημερα στον χολαργο στο πετ σιτυ ενα που κοιταζα για τα αγγελοψαρα μου ειχε 60% εκπτωση λογο χριστουγεννων απο 340 140 περιπου 215 220 λιτρα και στα επιπλα τους παλι το ιδιο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι με 60% εκπτωση.ετσι το πηρα αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση,θα επαιρνα πολυ μικροτερο.200 ευρω ειχα ολα κιολα να διαθεσω.
εντωμεταξυ ειδα οτι εχουνε αρχισει και φερνουνε eheim,και ενυδρεια και φιλτρα και εχω την εντυπωση πως ισως προσπαθουνε να σπρωξουνε τα anubias για να ξεκινησουνε με τα eheim.μπορει ομως να κανω λαθος και να συνεχισουνε να φερνουνε και τα δυο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α καλα,ξεφευγουμε πολυ
![]() ![]() τετοιο μεγεθος θα το επιχειρουσα μονο αν εμενα διπλα σε λιμνη (για αλλαγες ![]() ειναι πανεμορφο ομως ![]() παω να παρω κανα δυο βαλισνεριες να φυτεψω γιατι το βλεπω πολυ αδειο το καινουριο ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτό με το αποτέλεσμα να βάλεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |