|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
α δεν το ειδες?διαβασε στο diy ναδεις.κοντεψα να σκασω ολο ταπογευμα σημερα.ακομα δεν εχω καταλαβει πως εγινε η ζημια.
δεν ηξερα τι να κανω το απογευμα,να κλαψω απτη στεναχωρια η να γελασω απτα νευρα μου.τετοιο πραγμα οτι θα μου συνεβαινε ουτε τοχα φανταστει ποτε σε 6 μηνες ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το ειδα.
Αν θελεις να το κολλησεις απο πανω, ελα (απο δευτερα ομως ![]() Και γυρνας το μπρος πισω να μη φαινεται.
|
||||
|
||||
![]()
ωχ ναι,σορυ δε στοδωσα το λινκ εχω χαζεψει σημερα...σπυρο σευχαριστω πολυ αλλα δε νομιζω οτι θα κρατησει ρεσυ,το φοβαμαι τωρα να πω την αληθεια.αν δεν ημουνα και σπιτι μπορει να παθαινε κ καμια ηλεκτροπληξια η μανα μου χτες ετσι κιεμπαινε στο δωματιο.κατεβασα το γενικο κ εκανα δουλεια.μιλαμε ταλαιπωρια,αστα.απτη μια ετρεχα να μη μπει κανεις κ πατησει στα νερα κιαπτην αλλη να τρεχω για τα ψαρια.φυσικα δεν τα παραταω,απλα πρεπει να βρω πως θα βολεψω καλυτερα τα ψαρια τωρα.
στεκομαι απο πανω,εχω ανοιξει το παραθυρακι το μικρο που μπαινει η ταιστρα κιεριχνα τροφη.κανει ενα κρακ κιανοιγει απο πανω μεχρι κατω μπροστα μου.μιλαμε επαθα πλακα.αν μου το λεγανε δε θα το πιστευα. ------------------------- στο επομενο θα κρεμασω κ σκορδα μη το ξαναματιασω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 17-12-11 στις 06:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το νεο ενυδρειο 240λτ οπως ειναι τωρα.δεν ειναι οπως το θελω ακομα,θα γινουν πολλες αλλαγες αν προλαβω,κυριως σε φυτα και ψαρια μιας και θελω να κανω κατι "καθαρα" rio orinoco
![]() οταν γινει θα κανω κ παρουσιαση. αλλα δειτε μερικες φωτο, και αν ριξετε κ καμια ιδεα ακομα καλυτερα ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλυτερο.
Καθε εμποδιο για καλο. σοφη παροιμια. Ριξε και μια ματια για να μπαινεις στο mood. Τσεκαρε το σχολιο του Bleher απο κατω: beautiful filming, the only problem with it is: The fishes shown in the aquarium at the begin are O. scalere from the Rio Negro, but the filming under water shows the real P. altum from the Atabapo. I think everyone can see the difference...
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για το βιντεακι!
τι πανεμορφα τα altum! αν και τοσο καιρο δεν ειμαι πολυ των σκαλαριων αλλα τα συγκεκριμενα μου αρεσανε παρα πολυ! οταν μπορεσω να κανω ενα 400αρι εχει να πεσει πολυ διαβασμα και πολυ μελετη! ![]() προς το παρον θα αρκεστω στα λιγα λιτρακια μου ![]() ιδανικα ψαχνω να βρω αν ζει καποιο ειδος στα ιδια νερα με τα ramirezzi, που αποσα εχω διαβασει βρισκονται στο rio orinoco και σε καποια παρακλαδια του, οπως και τα marble hatchet που κιαυτα αποτι εχω διαβασει και δει σε ενα απτα ντοκιμαντερ που εχω, ζουνε στο ιδιο ποταμι αν εχω καταλαβει καλα. αλλα ψαχνω για φωτογραφιες η βιντεακια για να δω σε τι περιβαλλον ζουνε.αν δεν τα δω οτι και να κανω δε θαναι αρκετα φυσικο νομιζω.και ψαχνω κυριως για Βενεζουελα. εχω λιωσει να ψαχνω βιντεακια!ειναι τοσο ομορφα που εχω κολλησει ![]() ------------------------- το θεμα ειναι οτι ψαχνω να βρω τα ειδη που "κολλανε" περισσοτερο γεωγραφικα με τα ραμιρεζι.μπορω να τα αφησω και οπως ειναι υποθετω,τα sterbai δεν ειναι τοοοσο μακρυα πια αλλα για να το κανω σωστο βιοτοπικο νομιζω θα πρεπει να ειναι οσο πιο κοντα γινεται τα ειδη. αυτα που εχω βρει (και εχω κρατησει στο παρελθον)ειναι τα habrosus που μου αρεσουνε κιολας αλλα δεν ξερω αν θα τα ξαναβρω, και κυριως το που βρισκονται τα marbled hatchefish που το fishbase δεν τα δειχνει στη βενεζουελα, αλλα τα δειχνει πιο κοντα με τα sterbai.(βολιβια,κολομβια κ βραζιλια αν δε κανω λαθος) αλλα σε ενα απτα ντοκιμαντερ που ειδα τα εδειχνε στο rio orinoco στη βενεζουελα και επισης τα βρηκα να αναφερονται και εδω απο συλλεκτη στη βενεζουελα, σε παρακλαδι του ορινοκο που συνδεεται με τον αμαζονιο. οποτε δεν ειμαι σιγουρος ακομα για το ποιες πληροφοριες πρεπει να ακολουθησω ![]() ![]() ![]() και τι θεωρουμε βιοτοπικο οσον αφορα την ιχθυοσυνθεση?πρεπει να ειναι τα ψαρια απτον ιδιο παραποταμο?η αρκει να ειναι απτο ιδιο ποταμι?θα μου πεις μετα παιζει και το περιβαλλον κλπ ρολο,αλλου στεκεται ενα ειδος αλλου το αλλο,αλλα αυτα ειναι που με μπερδευουνε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-12 στις 06:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |