|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προσπάθεια, μπράβο. Βάζοντας ένα φόντο στο πίσω τζάμι, ένα χαρτόνι ας πούμε, δίνει βάθος στο ενυδρείο. Τα δε πλαστικά διακοσμητικά θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις με φυσικά ξύλα και πέτρες ώστε να δείξει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Πάντα στην αρχή ίσως μας ενθουσιάζουν τα ψεύτικα διακοσμητικά και σαφώς υπάρχει τεράστια ποικιλία. Μερικά απ' αυτά είναι τόσο όμορφα που ίσως όλοι μας θέλουμε να τα αγοράσουμε, δέν υπάρχει όμως τίποτα ομορφότερο απο ότι μπορούμε να βρούμε στη φύση είτε μόνοι μας, είτε απο κατάστημα και να το εντάξουμε στο aquascape του ενυδρείου μας.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρώτο μου 120 λιτρων ενυδρίο | hlias_ria | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 08-06-12 22:26 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |