|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι συγνώμη δικό μου λάθος τώρα κοίταξα στο ντουλάπι με τα ανταλλακτικά και είδα ότι είναι και οι δυο πακέτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το πρόβλημα της διαρροής* απο εκεί που εξέρχεται το καλώδιο ρεύματος μην πληρώνεται τζάμπα φλάτζες (ειδικά άμα είναι καινούργιες και δεν έχουν εμφανές γδάρσιμο ή κόψιμο).
Αλλαγή κεφαλής είπαμε. Θα φάτε το κόστος των μεταφορικών και το πρόβλημα θα λυθεί. Τώρα αν κάποιος θέλει ένα σετάκι καβάτζα οκ. * αν η διαρροή είναι μικρή και αδειάσουμε όλο το νερό μπορεί να κάνει και μερικές μέρες να γεμίσει εσωτερικά η κεφαλή νερό και μετά να αρχίσει να στάζει έξω... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
................... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 4-5 μήνες όλα καλά. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας και το ανοίγω για καθάρισμα κάθε 4 μήνες.
Στις φλάτζες πριν το κούμπωμα καθαρίζω με μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να μην έχουν σκουπίδια ή κελύφη από νεκρά σαλιγκάρια για να μην "πληγωθούν". Μέχρι τώρα πάντως είναι μαλακές χωρίς πρόβλημα. Αν κάποιος βέβαια έχει λόγους να καθαρίζει το φίλτρο αυτό συχνότερα τότε ίσως αντιμετωπίσει κάποια φθορά νωρίτερα... Για μένα η αστοχία αυτή ήταν και μεγάλη ήτα για το γόητρο της εταιρίας αυτής και πλέον έχω αναθεωρήσει σχετικά με το θέμα τιμής / αξιοπιστίας σε σχέση με ένα φθηνότερο φίλτρο. πάντα καλά, caverman |
|
||||
|
||||
![]() ![]() εχω δυο χρονια και κανα δυο μηνες ενα 2073 pro 3 και εγω ειχα διαρροη πριν ενα χρονο και το εφτιαξα μεσα στην εγγυηση...πριν κανα μηνα ειχαμε τα ιδια... νερα μεσα στο σαλονι...τελικα αποφασισα να παρω ενα classic και ηρεμησα..τι μου προτεινετε να κανω το χαλασμενο φιλτρο λιγο ηθελα να το ριξω στον καδο των σκουπιδιων να ηρεμησω αφου δεν το εσπασα τοτε που ανακαλυψα την διαρροη.επισης παρατηρησα οτι δεν τρομπαρει νερο κατα την εκκινηση με το κουμπι που εχει επανω.. και μπορει να το παταγα για κανα 20λεπτο.μετα απο την επιμονη μου να δουλεψει εκλεινα και ανοιγα τον διακοπτη που δινει παροχη νερου και βλεπω οτι δεν κουμπωνει σωστα η φισα (742871 ![]() ![]() ![]() η εγγυηση ποσο ισχυει και που μπορω να απευθυνθω? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε κάποιο νεώτερο αν λύθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή αυτής της φλάντζας?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α) Εάν το φίλτρο είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένο σε σχέση με το ενυδρείο όσο και να τρομπάρεις δεν θα φέρνει νερό. Βάλε το φίλτρο ψηλότερα και δες προσεκτικά και τις οδηγίες για την απόσταση. β) για το κούμπωμα της φίσας και τον διακόπτη που την ξεκουμπώνει πάρε μια μπατονέτα και με λίγη βαζελίνη ο διακόπτης ούτε θα μαγκώνει ούτε θα τρίζει. Όσο για την εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι 3 χρόνια. Οπότε ακόμα και αν σου αντικατέστησαν την κεφαλή μπορείς να ξαναζητήσεις επισκευή. Αν παρόλα αυτά θεωρείς ότι το φίλτρο σου είναι άχρηστο και μετά απο τα παραπάνω που σου έγραψα μπορείς να το δωρίσεις για ανταλλακτικά σε κάποιον που έχει το ίδιο... πάντα καλά, Caverman Πρόχειρα ψάχνοντας βρήκα και αυτό. Νομίζω είναι κατατοπιστικό του προβλήματος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συνηστώ να το κάνει κάποιος αν είναι ακόμα εντός εγγύησης. Απλά ζητήστε αντικατάσταση κεφαλής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 07-11-11 στις 11:08 Αιτία: add on |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω για την βοηθεια caverman θα αναζητησω την υποστηριξη της eheim και αν δω οτι δεν αξιζει θα το χαρισω για ανταλλακτικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φλάντζα άλλαξα πρόσφατα... Η συσκευασία είχε και τις δύο... Την "εξωτερική" και την "εσωτερική" στο προφίλτρο...
Η διαρροή δεν σταμάτησε, μειώθηκε μεν... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Αλλαξα χθες φλαντζες και το αποτελεσμα ειναι σημερα να μην εχει διαρροη αλλα να τρεχει κανονικα νερο απο παντου.
------------------------- Αυτο που επισης παρατηρησα ειναι οτι η φλαντζα για το προφυλτρο που αγορασα ηταν στρογυλλη ενω αυτη που ειχε ενα σχημα οπως η μεγαλη. Κανω κατι λαθος; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Foveras : 05-12-11 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παρελαβα χθες το 2075 απο το service για το συγκεκριμενο θεμα απο τον εδω αντιπροσωπο. Μου αλαξαν την κεφαλη καθως και την φλατζα κεφαλης και προφιλτρου, ολα δωρεαν αφου ηταν ακομα στην εγγυηση. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Ελπιζω να λυθηκε το προβλημα και να μην εχουμε τα ιδια παλι σε λιγο καιρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αχρείαστα να είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο αντιπροσωπος ειναι η Pet Line και το τηλεφωνο ειναι 210-6069800 και ζητας να σε συνδεσουν με το τμημα ενυδρείων. Εγω μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα, μου ειχαν πει να το αφησω στο καταστημα απο οπου ειχε γινει η αγορα και το πηραν απο εκει. Αφου εγινε το service το επεστρεψαν στο καταστημα και το παρελαβα απο εκει. Υπηρξε μια καθυστερηση στην ολη διαδικασια διοτι επεσα πανω στην αλλαγη του αντιπροσωπου, αλλα εμεινα ευχαριστημενος διοτι με ενημερωσαν τηλεφωνικος και για την παραλαβη του φιλτρου και για την καθυστερηση λογω αναμονης παραλαβης ανταλακτικων απο τον νεο αντιπροσωπο.
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους!
Μετά από αυτά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν, τελικά διορθώθηκαν τα επόμενα μοντέλα της σειράς ή συνεχίζεται το ίδιο σκηνικό; Θέλω να πάω σε αγορά του 2073 λόγω κάδου, κατανάλωσης κλπ. αλλά αν είναι να τρέμει η ψυχή μου μήπως σε κάνα χρόνο έχω διαρροές, μήπως να πάω στην κλασική τους σειρά; Υπάρχει μήπως και κάποια αξιόπιστη λύση σε άλλη μάρκα, με παρόμοια χαρακτηριστικά που αγνοώ; Υπάρχει εμπειρία να καταθέσει κάποιος φίλος; ------------------------- Κάποιος με πρόταση στα παραπάνω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostis-Salonika : 28-01-12 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έχω το 2073 είναι με αριθμό σειράς που ξεκινάει απο 10 έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας και δεν έχει παρουσιάσει προβλημα με αρκετή χρήση άνοιξε κλείσε λόγω ιχθυοφορτισης.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από θόρυβο, ροή πως τα πάει; Απόσταση από το ενυδρίο σου και τέλος πόσα τα λίτρα σου φίλε μου; |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά τα νέα μοντέλα στα μαγαζιά θα έχουν S/N που ξεκεινά από 11 (έτος κατασκευής 2011) και σε λίγο θα πρέπει να έχουν 12 (έτος κατασκευής 2012). Εγώ θα περίμενα τα 12
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ροη καλη Απόσταση απο την κεφαλή της αντλίας μέχρι την κορυφή του ενυδρειου 110cm Το ενυδρειο είναι 300 lt |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά εσείς που σας επισκεύασε το φίλτρο η eheim (αλλαγή κεφαλής ή/και φλαντζών) πως πάτε?είχαμε τίποτα προβλήματα ή έχει λυθεί το θέμα μια και καλή??πρόκειται να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο που μολις επισκευαστηκε.Του αλλαχτηκε κεφαλη...
για φλαντζες δεν ξερω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με Eheim 2215 | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-05-10 15:06 |
Προβλημα με το EHEIM 2028 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-09-09 16:23 |
EHEIM Professional 3 | jpatou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-04-05 22:47 |