|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι ειναι στριμωχτα ομως αυτον τον συνδυασμο τον εχω απο τοτε που τα ψαρια ηταν μωρα τα ειχα βαλει ολα μαζι και γιαυτο πιστευω οτι εχουν μεχρι τωρα αρμονικη συμβιωση σιγουρα στο μελλον μπορει να αλλαξει αυτο αλλα ευτυχως τα οσκαρ μου ειναι πραγματι ψαρια με πολυ ηρεμο χαρακτηρα . στην αρχη ειχα περισσοτερα οσκαρ για να διαλεξω ζευγαρι και δεν ειχαν καμια σχεση μεταξυ τους τα αλλα ηταν πολυ αγρια ετσι τα ξεχωρισα και κρατησα αυτα .
σιγουρα με την βιολογια θελει προσοχη εχω ομως τα εξωτερικα φιλτρα γεματα substrat και εχω κατα νου για ακομα ενα φιλτρο αν δω οτι οι μετρησεις δεν πανε καλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
Οσκαρ εξω απο το νερο.... | George1324 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 31-05-11 13:06 |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
ΚΑΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ? | KARGIO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 23-03-09 15:38 |