|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτή την αντλία έχω και γω
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2273 Μάλιστα στην αρχή όταν είδα το μανομετρικό φοβήθηκα οτι θα μου πετά τα νερά .... Τελικά μου βγήκε σε καλό... Ένα βαρέλι 60L, γεμιζεται στο μπάνιο δίπλα στην βρύση (χωρίς νερά-γκρίνια), και μετά βυθίζω την αντλία μέσα.... Ένα λάστιχο 7 μέτρων το στέλνει στο ενυδρείο.... Η αποσταση και το ύψος του ενυδρείου ρίχνουν την πίεση ακριβώς όπως την θέλω.... Το άδειασμα του ενυδρείου γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο καθώς η αντλία είναι μεγαλούτσικη και δεν θέλω να ενοχλώ τα ψάρια, ρίχνοντας την μέσα στο ενυδρείο... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με αντλία. | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 22-01-11 05:00 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Τι αντλία για μεταφορά νερού από δοχείο σε ενυδρείο? | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-07-09 21:09 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Προτάσεις για αντλία-κυκλοφορητή | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 01-07-06 01:17 |