|
||||
|
||||
![]()
...ψάξε ... εγώ ψάχνω να βρω φωτογραφία του ενυδρείου μου με την bryopsis να τρέχει να προφτάσει το κυανοβακτήριο και την διατομική να παλεύει για μια θέση στον ήλιο μου
![]() ...ευτυχώς βρέθηκαν κάποια καλά παιδιά ![]() Όσο το ψάχνουμε κάτσε και απόλαυσε όλη την φάση από την αρχή και να γουστάρεις και όλα τα pest του κόσμου ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Παναγιώτη είναι χαμένος κόπος . Δεν είμαι απόλυτος φυσικά , αλλά βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν de ja vou σε σχέση με τα φυτεμένα. ¶κου και γέλα ! Λοιπόν , η πρώτη μου επαφή με τα pests , η παρθενιά που λέμε , ήταν τα αγαπημένα μου υδρόζωα για τα οποία ξέστησα για πρώτη φορά το ενυδρείο στον δεύτερο μήνα λειτουργίας . Βάλε ένα ακόμη ξεστηματάκι για τον ίδιο λόγο , μαζί με λίγες πανέμορφες απταίζιες για παρέα και άλγες διαφόρων ειδών . Το στήνω ξανά και μια μετακομισούλα για αλαγή στον μήνα πάνω δεν με γονατίζει και το reef wannabe στήνεται στο νέο διαμέρισμα (ενοίκιο ![]() ![]() ![]() Πέρασε η ώρα , φεύγω . Stay tuned Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gaia : 08-11-11 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
Βημα βημα fowlr πατρα | kokos125 | Fish Only | 52 | 29-12-10 21:54 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |