|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α ει γεια σας....πειτε τα που μου εκανα το empire state building με πετρα μεσα στο ενυδρειο του...φτου φτου μη γλιστρησει καμια...
![]() μετα την "αυτοψια" εχω να πω...οτι στη θεση σου θα εβγαζα πετρες...με τον τροπο που ειπε ο lingistis και θα προσθετα και αλλα ψαρια. φως καθημερινα και σταθερα..ουτε συσκοτισεις ουτε τιποτα... κατα τη δικη μου εμπειρια με καμια 80 τροφεους το φυλο δε παιζει κανενα ρολο. 1-2-3 αναλογα τα λιτρα αρσενικα θα κυριαρχουν και τα θηλυκα και τα υποδιεστερα αρσενικα θα σχηματιζουν τον πυρηνα του σμηνους. εξαλλου οσο κοπο και να κανεις για να βρεις αναλογιες αρσενικων θηλυκων..θα παει στραφι αφου ετσι που γεννανε σε λιγους μηνες η αναλογια θα ειναι διαφορετικη. σε λιγες μερες θα σου στειλω κι αλλα μεγαλα ψαρια να "σιαξεις"!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα φώτα άναψαν.
Ο ένας απο τους δίδυμους πύργους θα χάσει 1-2 ορόφους. Θα περιμένω και τον Πάνο να με "σιάξει" ![]() Πήρα τα ηρεμιστικά μου και περιμένω..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ρε παιδια τα tropheus ειναι λιγο αντικοινωνικα ψαρια!
Δεν ειναι σαν τα mbuna που οσο να ναι ειναι λιγο ''pet'' ψαρια! Τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
δεν τρωνε απο το χερι σου ευκολα οπως τα μπουνα...αυτο ειναι σιγουρο...
γιαυτο ομως διατηρουν εναν υψηλοτερο τονο αυθεντικοτητας και φυσικης συμπεριφορας στο ενυδρειο...και αυτο ειναι που με γοητευσε..και αυτο ειναι απο καποιους και το ζητουμενο στο χομπυ... οχι το να γινει πετ το ψαρι...αλλα το να σου αναδειξει την πραγματικη του συμπεριφορα (κατα το δυνατον) μεσα στο ενυδρειο. γιαυτο αν και θεωρω καποια απο τα μπουνα ωραιοτερα...με εχουν "κερδισει" τα τροφεους οσο κανενα αλλο ψαρι σε συμπεριφορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 24-10-11 στις 12:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πανο!
Κ μένα αυτό είναι που με γοητεύει στα τροφεους!
|
||||
|
||||
![]()
Kλεοβουλε μην ανυσηχεις καθολου.Αν τα ψαρια τρωνε(μονο σπιρουλινα για αρχη)ειναι θεμα χρονου να ξεθαρεψουν και μετα δεν θα τα μαζευεις.Αν σε κανα μηνα δεν κολυμπανε παντου μεσα στο ενυδρειο μπορεις να βαλεις κανα δυο duboisi και θα ξεθαρεψουν στα σιγουρα.Τα Μoliro μου τρωνε απο το χερι μου και γινονται πολυ μεγαλυτερα απο αλλα Τropheus..Yπεροχα ψαρια και σχετικα ευκολα.Μολις πηρα 22 μωρα απο 2 θυληκα μου..Καλη αρχη και καλως ηρθες τον κοσμο των Τropheus...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Κυριάκο,
πάντως τα tropheus είναι τα πρώτα ψάρια που με άγχωσαν και ένοιωσα ξανά πολύ αρχάριος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
ο πλέκο μου έχει νεύρα!!! | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 00:50 |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |