|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οκκκ!!!! χμμμ βασικα ειχα σκεφτει (αρκετο καιρο πριν γινουν ολα αυτα) , οτι θα αφηνα ενα διαστημα το ενυδρειο (με τα πλατυ μονο και τα βυθοψαρα) να κανει τον κυκλο του και μετα θα το εφτιαχνα με αλλα ειδη.. αλλα η βιασυνη αλλων με κατεστρεψε.. οποτε αν προλαβω και δν πεθανουν μεχρι τοτε, θα δωσω τους δισκους, τα πλατυ και τον εναν πλεκοστομο!! Τον κλοουν δν τον αποχωριζομαι!!! Αν φυγει αυτος, θα φυγω κι εγω!!! :'( Ηδη εχω αρχισει να τρωω κολλημα και με τους δισκους!!!)
Και θα βαλω κανα αλλο πιο νορμαλ ειδος ![]() (ααααααααααααχ κουλαααααααα) ------------------------- για να δουμε.. το έχω με το ανεβασμα φωτογραφιων?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sapiens : 25-09-11 στις 01:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπάρχει λύση? | cpk2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 03-02-10 15:22 |
Υπάρχει? | supermanx | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 9 | 12-12-08 02:15 |
DIY CO2. Υπάρχει φωτο? | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 95 | 25-05-08 17:37 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |