|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να βάλω ένα φυτό μπροστά από το φίλτρο να το κρύψω λίγο ή δεν κάνει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε αφοβα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η διάφανη μεμβράνη που έχει σχηματιστεί πάνω στο σωληνάκι του φίλτρου? Βάζω και μια φωτό για διευκόλυνση.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τη μεμβράνη δε ξέρω να απαντήσω αλλά νομίζω πως η τοποθέτηση του φίλτρου είναι λίγο λάθος. Νομίζω πως το φίλτρο τοποθετείται κοντά στην επιφάνεια του νερου με το ακροφύσιο να βρίσκεται λίγο κάτω από τη στάθμη του νέρου δείχνοντας προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω όπως βλέπω στη φωτο, ούτως ώστε να αναταράζει την επιφάνεια και να κυκλοφορεί καλύτερα το νέρο. Έτσι φιλτράρεται καλύτερα και δεν έχεις στάσημα νερά.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί κι εγώ είμαι νέος... |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά φαίνεται να έχεις την αεραντλία ακριβώς κάτω από το φιλτράκι, αυτό δεν βοηθάει γιατί παίρνει αέρα και εκτός του ότι δεν αποδίδει 100%, ίσως να σου κάνει και κάποιο ψιλόθόρυβο. Το "ξέφτισμα" στο σωληνάκι θαρρώ είναι από την ίδια αιτία, τις φυσαλίδες του αέρα.
Μετακίνησε την αεραντλία λίγο πιο μακριά από το φίλτρο και αφαίρεσε αυτή τη "μεμβράνη" με το χέρι σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπέρα σε όλους! | pet | Bettas | 27 | 15-05-06 22:37 |