|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το 90% της βολτας το κανει μαζι μου. και ρυζι βραζω και προσεχω πολυ το θεμα με τη διατροφη του το σκυλι δεν το εχω παρατησει απλα καποιεσ ωρες πρεπει να μεινει σπιτι μονο του. στο μπαλκονι οταν το βγαζω γαβγιζει ολο και περισσοτερο οποτε αναγκαστικα θα μεινει μεσα. θελει σκεψη οντως.ουτε θα το παρατησω ουτε τιποτα ------------------------- Παράθεση:
Αδικια για το ιδιο το ζωο γιατι εκει που νιωθει οτι βρηκε σπιτι παλι δεν ειναι αρεστος περα απο ολα αυτα που με κανουν και θλιβομαι αποκομιζω και γω απειρα πραματα απο το ζωντανο οπως αγαπη,ενδιαφερον,γυρναω σπιτι και ξεχναω οποιοδηποτε προβλημα της ημερας γιατι στα ματια του βλεπω μια ψυχη που δινοντας του φαγητο,φροντιδα και αγαπη αυτο στο ανταποδιδει με πιστη και παλι με αγαπη Απο την αλλη επειδη οπως ειπα συγκατοικω με την μανα μου δεν μπορω να την αγνοησω κιολας.δεν μπορω να τις φορτωσω αγχη οπως λεει ουτε να τις βαλω το μαχαιρι στο λαιμο. και η αληθεια ειναι οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα στο να θελει η μη ενα ζωο ειμαι σε δυσκολη φαση και σορυ αν κουραζω αλλα μ εχει στεναχωρησει πολυ ολο αυτο κοιταω ψαχνω εναλλακτικες,,να πεισω τη μανα μου αλλα για ενα ειμαι σιγουρος ΟΤΙ ΕΣΤΩ και οικοιγενεια αλλη να του βρω για το σκυλι θα ειναι ενα σοκ!! για τους φιλοζωοους ελπιζω να καταλαβαινετε πως νιωθω ![]() ![]() thank u για την συμπαρασταση και τις συμβουλες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 24-09-11 στις 06:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σκυλακι μου!! | ErnieBall | Άλλα ζώα | 9 | 23-10-09 18:11 |