|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αφου κανεις αλλαγη κανε και καμια μετρηση να δεις τι παιζει και αν δεν δεις κατι παραξενο στα νουμερα υποθετω οτι μπορεις να ξεκινησεις να βαζεις κανα ψαρι μεσα.(δεν ξερω τι στρωσιμο εχεις κανει και με ποιο τροπο) θα πρεπει να συνεχισεις να βλεπεις 0 NH4NH3 και NO2. αν δεν εχεις διαβασει τα υπομνηματα στους αρχαριους εδω, διαβασε τα ειναι πολυ χρησιμα.καλη αρχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
............. καμια φωτο ????
|
||||
|
||||
![]()
ειναι καποιες φωτο του ενυδρειου μου απο παλιοτερη διμοσιευση
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55108 ------------------------- της λαμπες της ειχε το ενυδρειο απο την αρχη δεν της εβαλα εγω.αλλα σκεφτομαι να της αλαξω και να βαλω αλλες μεγαλητερης εντασης σε βατ ωστε να εχω περισοτερη αναλογια βατ ανα λιτρο, αλλα χαμηλοτερης θερμοκρασιας με ενταση 6500 κ περιπου.τι λες εσυ για την σκεψη μου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΡΘΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ : 04-09-11 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σημερινες παιδια την τριτη θα παω να παρω λιγα φητα με τι λετε να ξεκινισω?θα φιτεψω μονο τα πλαινα και θα αφησω το κεντρο αδειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | petraras | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 08-03-11 10:54 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |