|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (το ψαρι γινεται 10-15 εκ)
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχως δεν εχω μοςς....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εγραψα για σενα προσωπικα, αλλα για οποιον διαβαζει και παιρνει ιδεες.
Σαν συμπληρωματικη πληροφορια. Να εχουμε και τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα από τα θετικά του οινοπνεύματος είναι ότι εξατμίζεται γρήγορα οπότε μου φαίνεται πιο ασφαλές από το διάλυμα χλωρίνης. Το πείραμα έγινε χθες βράδυ και στο 200λιτρο και η μάυρη άλγη είναι πλέο κόκκινη
![]() ![]() ![]() Τη λύση των sae τη γνωρίζω αλλά δεν την προτιμώ γιατί έχω μόνο ένα 100λιτρο κ ένα 200λιτρο ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To αποτελεσμα ισως και καλυτερο μπορεις να πετυχεις και με το οξυζενε.
Εγω το χρησιμοποιω σε ΜΙΚΡΕΣ ποσοτητες και απευθειας μεσα στο ενυδρειο στοχευμενα πανω στην ΒΒΑ με την συριγγα.
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη τη γνωριζω κ αυτή τη μέθοδο αλλά.... δεν έχω χρόνο να κάθομαι 3-4 φορές την ημέρα να βγάζω τα μάτια μου να ρίχνω με τη σύριγγα οξυζενέ σε όσα σημεία υπαρχει ΄άλγη σε δύο φουλ φυτεμενα ενυδρεία και αυτό κάθε μέρα μέχρι να φύγει η άλγη! Το προσπάθησα αλλά δε μπόρεσα. Τώρα το κατάφερα μια κι έξω.... Πέντε λεπτά υπόθεση ήταν...
Γενικά έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε τρόπο!
|
||||
|
||||
![]()
Η μεθοδος του οξυζενε ειναι καλυτερη για τα φυτα απο το να φυτευεις,ξεφυτευεις...Απαιτει ομως ακριβεια και εγκρατεια...Και υπομονη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη στα σαλιγκάρια... ??? | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 04-09-09 21:34 |
Μαύρη τριχοειδής άλγη... | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-03-09 15:49 |
μαύρη ζελατίνα στον βράχο | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 10-01-09 09:37 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |