|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αν το βγάλω μετά δεν θα είναι bonsai.. (bon-sai = δοχείο-δέντρο)
Όχι οτι τώρα είναι bonsai αλλά λέμε τώρα.. ![]() Βασικά δεν νομίζω οτι γίνεται αλλιώς. Το νερό απο το πότισμα πρέπει να στραγγίζει οπωσδήποτε γιατί η ρίζες πρέπει να "αναπνέουν". Ειδικά στα bonsai το κεφάλαιο υπόστρωμα-αποστράγγιση είναι πολύ σημαντικό. Σκέψου οτι το συχνότερο λάθος που οδηγεί σε απώλειες στα bonsai, είναι το υπερβολικό πότισμα σε υποστρώματα που δεν στραγγίζουν καλά (πχ απλό φυτόχωμα).. ¶σε που με το γλαστράκι είναι εύκολη και η συντήρησή του γενικότερα. Το μόνο που μπορώ να κάνω στην πρώτη του μεταφύτευση, είναι να βρω ένα πλαστικό γλαστράκι με λεπτό τοίχωμα έτσι ώστε να καμουφλάρεται εύκολα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο εγινε!! Βιβαριο για διεθνη διαγωνισμο!!! μπραβο!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε αυτο που λεει ο Πανος εχω να προσθεσω οτι στον ΑGA αν στειλεις εσυ και ο leonm , τοτε η κατηγορια paludarium εφετος θα ειναι ελληνικη υποθεση ![]() Χωρις υπερβολες..το πιστευω !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφη δουλειά..Μπραβο!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120L Το ξεκινημα. | gouts0unin | Malawi | 15 | 08-12-10 14:16 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |