|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια κανουν καλο καθως τρεφονται με τα υπολειματα ανακατεβουν και λιπαινουν το εδαφος. Αν δεν ειναι ειδος που τρωει τα φυτα θα ελεγα να μην τα εξολοθρευσεις ολα.
Προσωπικα εβαλα 5 anetome στο δικο μου ενυδριο. Σε 3 εβδομαδες δεν εμεινε τιποτα απο σαλιγκαρι και στο μηνα πανω τα anetome διπλασιαστηκαν. Τα εβγαλα ολα και πηρα μερικα ramshorn απο το 2ο ενυδριο μου και τα εβαλα στο μεγαλο. Τωρα οταν αυξανονται σε αντιαισθητικο βαθμο ριχνω ΜΟΝΟ ΕΝΑ anetome το οποιο μολις καλοφαει το βγαζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω οταν ειχα τα clown δεν εβλεπα σαλιγκαρια απο τοτε που τα εδωσα εμφανιστηκαν.
|
||||
|
||||
![]()
Μειωσε το φαγητο,και εαν δεν ειναι φυτεμενο,παρε μια τσατσαρα με αραια δοντια και θα στα βγαλει ολα εξω,(Δεν κανει για ενυδρεια που εχουν υποστρωμα)Παντος να ξερεις κανουν πολυ καλο σε καθε ενυδρειο.
------------------------- Αν ηταν 520 και οχι 52 λιτρα ,θα μπορουσες να βαλεις κλον ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ : 27-08-11 στις 08:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Οποτε λεω να βαλω helena. Σε αριθμο τελικα 4-5 ειναι καλα? Και ακομα, θελουν προσαρμογη και τα σαλιγκαρια πριν μπουν στο ενυδρειο, σωστα?
Παράθεση:
Εκει που λες οτι κανουν καλο σε καθε ενυδρειο, εννοεις τα σαλιγκαρια που εχω? Αν ναι, σιγουρα κανουν καλο, απλα εχουν γινει πολλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειαζονται καμια ιδιαιτερη προσαρμογη. Για τα ματια, για 10 λεπτακια βαζε λιγο λιγο, νερο απο το ενυδρειο στο δοχειο τους.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται.
Με τιποτα δεν θα εχεις προβλημα με αυτα τα σαλιγκαρια εκτος απο αλλα σαλιγκαρια κι αυτα μικρου μεγεθους.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια SOS!!! | afpa0c | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-08-11 22:21 |
σαλιγκαρια | manos_samos | Σαλιγκάρια | 9 | 27-09-10 19:09 |
σαλιγκαρια | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-06-10 09:10 |
σαλιγκαρια | KATIR | Σαλιγκάρια | 11 | 07-06-10 17:53 |
σαλιγκαρια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-02-07 01:49 |