|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ναι το επόμενο βήμα για περίεργο σχήμα θα ήταν κάποιο τρίγωνο ή σφαίρα αλλά δεν έμπαινε!!! Το ενυδρείο είναι εντοιχισμένο σε γυψοσανίδα και όσο να πείς είναι περίεργο να είναι 58 πόντους μήκος και 70 ύψος!!! Τα ψαράκια αυτά θέλουν πάνω από 45εκ ύψος γιατί κολυμπάνε πολύ κάθετα και τους αρέσουν οι πέτρες. Στο φόρουμ εδώ διάβασα για κάποια καταστήματα που είχαν παραγγείλει προηγούμενες χρονιές τέτοια ψαράκια και γι αυτό λέω μήπως βρω. Ας περιμένουμε λίγο μήπως κάποιος γνωρίζει. Αν δεν τα βρω θα πάω σε κιχλίδες - κοχυλόψαρα αν και δεν μου αρέσει πολύ ο βυθός με κοχύλια γι' αυτό θέλω να τα αποφύγω.
------------------------- Κώστα προς το παρόν δεν θέλω να την πειράξω αν και η ιδέα σου μου άρεσε περισσότερο. Θέλω να την αφήσω λίγο να μεγαλώσει και μόλις μπορέσω, να την κόψω και να την μεταφυτέψω ώστε να βάλω και στην αριστερή πέτρα. Η αρχική ιδέα, γι' αυτό και την έβαλα ψηλά, ήταν να γεμίσει λίγο το ενυδρείο και στο ύψος γιατί φαινόταν πολύ άδειο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 16-08-11 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαστε το προφιλ αυτου του ψαριου και θα καταλαβετε οτι 11 ποντους ψαρι και αφρικανα δεν μπαινει σε 58 ποντους μηκος.Κατα τα αλλα ειναι ομορφο το ενυδρειο σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως η ιδέα με τις βαλισνέριες είναι ωραία......αν και μετά θα μοιάζει με φυτεμένο πιο πολύ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφρικανέ μήπως έχεις κάποιο λίνκ να διαβάσω κάτι παραπάνω γι' αυτά τα ψαράκια; Όπου και να έχω δεί λένε ότι προτιμούν τα ψηλά νερά ώστε να ανεβοκατεβαίνουν πλαί στους βράχους, δεν είναι πολύ κινητικά (πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μήκος το ενυδρείο) και γενικά διάβασα αρκετούς που τα διατηρούν σε μικρά ενυδρεία (χωρίς φυσικά αυτό να είναι απόδειξη ότι τα ψαράκια είναι άνετα).
|
|
||||
|
||||
![]()
ο κανονας λεει οτι τα ψαρακια μας πρεπει να τα εχουμε σ'ενα επιπεδο....δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να το παρακανουμε...υπαρχουν εφηκτά,αρμονικά,και συμπιεσμένα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ψαράκια θέλουν μήκος ενυδρείου τουλ. 1.20 μ., γίνονται περίπου 10 εκ. και είναι πολύ κινητικά στο πάνω μέρος του ενυδρείου σε ομάδα (1 αρσ.+ 5-6 θηλ.)
Όποιος έχει τον κατάλληλο χώρο μπορεί να τα βρει ( σε σχετικά αλμυρή τιμή) με παραγγελία σε μερικά μαγαζιά (ο Μάνθοs/Starfish aquariums πχ. φέρνει κατά καιρούς) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες κιχλίδες για αυτές τις διαστάσεις-λίτρα; Μήπως τελικά η μόνη μου επιλογή είναι κιχλίδες που χρειάζονται κογχύλια; Σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αφαιρέσω μερικές πέτρες απο το ενυδρείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενω εχεις 110 λιτρα σου ειναι κατα καποιο τροπο αχρηστα ,οποτε κατα την δικη μου αποψη μπορεις να βαλεις μονο μουλτι,αλλα και παλι θα σου ειναι αδειο γιατι αυτα ζουν στο βυθο ποιο πολυ.Ειναι δυσκολες η διαστασης που εχεις.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργο... | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-06-11 21:45 |
Περίεργο.. | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-11 12:25 |
Περίεργο | syphon | Αναγνωρίσεις φυτών | 13 | 25-09-10 00:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |